A fost vandalizată statuia savantului Nicolae Paulescu! Cine se teme de descoperitorul insulinei?

Foto: incorectpolitic.com

Statuia din București a lui Nicolae Paulescu, descoperitorul insulinei, a fost vandalizată. Dacă vă închipuiți că fenomenul neobolșevic, ,,cancel culture”, va ocoli România, vă înșelați, Incorect Politic.

Dacă vom sta pasivi, urmează Mihai Eminescu!

Actul revoltător a avut loc pe 11 septembrie. Presa până acum tace.  Dar ce a scris Nicolae Paulescu încât să deranjeze la peste un veac după nașterea sa?

Examen pentru patrioții din România

Cei care-l vor apăra pe Nicolae Paulescu în spațiul public se vor încadra pe linia Neamului, pe linia Românismului și pe linia Adevărului. Presa îi va murdări cu etichete de antisemitism, nazism, rasism și xenofobie.

Vom vedea în zilele următoare cine dintre cei care se pretind a fi patrioți vor avea curajul să-l apere pe marele savant și cine sunt lașii care vorbesc despre conservatorism în timp ce asistă pasiv la ștergerea și rescrierea istoriei neamului nostru. Preluare: Incorect Politic


  • Suntem cenzurați online/pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informaContactați-ne oricând. Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook (conținut exclusiv).
  • Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns