Târgul Verde de Govora la Liceul Tehnologic Băile Govora în cadrul proiectului “ Verde de Govora-Hub de permacultură“, finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România

Fundația pentru parteneriat, Asociația Cataleya/Yris & MOL România

În perioada Aprilie – Septembrie 2022, Asociația Cataleya /Yris în parteneriat cu Primăria Băile Govora și Liceul Tehnologic Băile Govora implementează proiectul “Verde de Govora -Hub de permacultură“,  proiect finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România.

În cadrul proiectului au avut loc ateliere de grădinărit cu elevii Liceului Tehnologic Băile Govora , s-au organizat workshop-uri de gastronomie ( dulceață de smochine Verde de Govora ), atelier de creme și unguente din plante(mentă, ricin, trandafir, lavandă), a fost organizat un curs practic de amenajare și înființare grădină școlară prin tehnici de permacultură și a avut loc o amplă campanie de informare.

Proiectul va fi încheiat prin evenimentul  Târgul Verde de Govora , care va avea loc în data de 23.09.2022, ora 14:00 la Liceul Tehnologic Băile Govora  cu următorul program:

14:00 – Prezentarea proiectului – Verde de Govora -Hub de permacultură – activitațile realizate, atelierele de lucru, fotografii, film video prezentare , expoziție produse făcute manual de elevi și cadre didactice -prof. dr. Ramona Chirita, coordonator proiect

14:20 Relevanța proiectului , parteneriatul cu Primăria Băile Govora-primar Mihai Mateescu

14:30 Permacultura în contextul activitătilor Asociaţia Cataleya/YrisStroe Cristi, responsabil tehnic proiect

15:00 – vizitarea grădinii școlare

15:30 – degustări produse din grădina școlii și de la producătorii locali, produse tradiționale realizate de membrii comunității locale

Invităm toate persoanele interesate să participe. Confirmarea participării se face telefonic la 0753560995 sau prin e-mail la cataleyayris@yahoo.com.

Mai multe informații despre proiect găsiți pe pagina proiectului http://www.asociatiacataleyayris.ro/ și pe rețelele de socializare https:https://www.facebook.com/asociatiacataleyayris

Proiect finanțat de Fundatia pentru Parteneriat – Polgár-Társ Alapítvány și MOL Romania.💚

Mulțumim domnului Mihai Mircea Mecu (consilier superior IT Primăria Băile Govora ) pentru aportul adus implementării proiectului.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonaţi-vă. Contactați-ne: aici.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook.
  • Pentru o presă independentă, ne puteți sprijini cu o donație. Vă mulțumim!

  • MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns