Conferinţa RONOG 7(Romanian Network Operators Group): Cei mai buni specialişti din domeniul telecomunicaţiilor se vor reuni astăzi la Bucureşti

Cei mai buni specialişti din domeniul telecomunicaţiilor se vor reuni joi, la Bucureşti, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a conferinţei RONOG (Romanian Network Operators Group), informează Agerpres.

Participanţii sunt reprezentanţi din cadrul companiilor care oferă servicii de acces la internet, transmisiuni de date, servicii de voce, cablu TV, furnizori de conţinut, găzduire servere şi domenii de internet, colocare şi centre de date, dar şi din rândul autorităţilor de reglementare, al furnizorilor de echipamente şi soluţii de securitate etc.

RONOG îşi propune să ofere conţinut de calitate şi actualitate şi să reunească cei mai buni specialişti în internet şi tehnologie, oameni de business, profesionişti şi reprezentanţi ai operatorilor de telecom. În cadrul acestei ediţii vor fi dezbătute subiecte ce vor aborda perspective şi provocări cu care se confruntă operatorii de telecomunicaţii din România, securitatea reţelelor şi sistemelor informaţionale, noi tehnologii din domeniul IoT, beneficiile pe care le oferă conectarea operatorilor la platformele de schimb de trafic de internet, implementarea tehnologiei 5G în Romania, operaţiuni de reţea şi WI-FI6, influenţa Unix-ului în apariţia şi dezvoltarea Internet-ului pe scară largă.

RONOG 7 este un eveniment organizat cu susţinerea Asociaţiei Interlan precum şi a Tele-Grup, ModernTV, Amazon Web Services, Internet Systems Consortium, Flexoptix, AOTR, NXDATA, Internet Society, RIPE NCC, DCN Europe, Salumanus, Prohuman, Viva Telecom, Bitway Telecom, Chroot Network şi Starnet Media. Mai multe pe Agerpres.


  • Suntem cenzurați online/pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  • Contactați-ne oricând.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook (conținut exclusiv).
  • Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns