Danemarca | Băncile au găsit „soluția“ pentru angajații care vor îngheța de frig în sucursale

Foto: R3Media

Noi măsuri aberante luate de către unii europeni pentru a economisi energie. Băncile din Danemarca le dau angajaților pături pentru a face față frigului din birouri. Măsura este una care le dă fiori reci danezilor, asta în condițiile în care Europa este împărțită în două în ceea ce privește măsurile luate pentru a reduce consumul de energie.

Cel mai nou stat care s-ar putea să-și schimbe optica este Italia, unde alegerile au fost câștigate de către partidul Giorgiei Meloni, partid care se opune unor măsuri de acest fel.

Așadar, în Danemarca sunt mai multe instituții financiare care au început să ofere pături pentru ca angajații acestora să poată face față frigului din birouri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Politica statului limitează încălzirea în birourile din clădirile publice la un maxim de 19 grade Celsius. Guvernul încurajează și companiile private să procedeze în aceeași măsură, iar primele companii deja au gândit alternative la frig. Una dintre cele mai mari bănci din Danemarca, Arbejdernes Landsbank, a decis să trimită către cei 1800 de angajați pături pentru a nu îngheța în clădiri. O altă bancă mare din Danemarca, Spar Nord Bank care are 1600 de angajați oferă angajaților pături, dar și jachete și cămăși. (…) – integral pe R3media.


  • Suntem cenzurați online/pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  • Contactați-ne oricând.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook (conținut exclusiv).
  • Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns