În perioada 5 octombrie – 14 decembrie, pornim în Caravană în 24 de orașe din țară! Venim și la tine în localitate cu un film extraordinar, Clouds of Chernobyl, filmul de debut al regizoarei Ligia Ciornei, premiat internațional! (vezi aici programul: https://lifecall.ro/evenimente/caravana-lifecall/)

Filmul se bazează pe o întâmplare reală și descrie lupta unei mame de a păstra cea de-a treia sarcină sub presiunea exercitată de familie, explozia de la Cernobîl și a decretului cu numărul 770 dat de Nicolae Ceaușescu împotriva avortului.

După film, te invităm la un DIALOG DESCHIS pe marginea temelor expuse în film – familie, comunism, violență, avort, pubertate, dragoste, adolescență și libertate – subiecte mai actuale ca niciodată.

La acest dialog vor fi prezenți – reprezentanții LifeCall, regizoarea Ligia Ciornei și o parte din actorii filmului, dar și invitați speciali, precum psihologi, istorici, medici, profesori și preoți.

Faci o faptă bună și susții Viața! 🤱 Valoarea biletului este o donație pentru a susține proiectele LifeCall și, implicit, fiecare femeie însărcinată aflată în nevoie, pe care asociația LifeCall îi are și îi va avea în grijă.

🎟️ Accesul la eveniment se face în baza unei DONAȚII de 25 lei.

🎟️ TIKETUL – DONAȚIE se găsește pe https://eventim.ro, https://iabilet.ro sau în magazinele FLANCO și DIVERTA.

Video: https://fb.watch/f_ro6F3Wyk/

Asociația LifeCall


Cîteva poze de ieri, din prima locație a Caravanei, Brașov:


  • Suntem cenzurați online/pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  • Contactați-ne oricând.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook (conținut exclusiv).
  • Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns