Claudiu Târziu (AUR): Majorarea cu 50% a impozitelor pe proprietate înseamnă accelerarea SĂRĂCIRII românilor de către Guvernul Iohannis-Ciucă

Foto: FoRost Online

Senatorul Claudiu Târziu (AUR) a criticat hotărârea Guvernului de majora cu 50% impozitele pe proprietate, spunând că ea denotă cinism și dispreț față de toți românii.

Într-o înregistrare video, postată pe Facebook, liderul AUR a explicat că majorarea impozitelor pe proprietate va face ca toate celelalte prețuri să crească.

„Hotărârea Guvernului de a majora cu 50% impozitele pe proprietate este una dintre cele mai ticăloare măsuri luate de Guvernul Iohannis- Ciucă.

Ea lovește în special în românii care produc și economisesc. Această măsură denotă cinism și dispreț față de toți românii.

Se continuă astfel procesul de sărăcire e românilor, declanșat odată cu așa numita liberalizare a pieței de energie, care a dus la prețuri uriașe în domeniu și care a atras după sine creșterea tuturor prețurilor.

Prin această măsură sunt plătite armatele de partid din administrația publică locală, care vor fi de folos în campaniile electorale care vor urma.

Statul trebuie să-și asigure veniturile necesare prin folosirea judicioasă a resurselor naturale și umane, din exploarea infrastructurii lui și din serviciile pe care le poate presta către populație, ci nu din suprataxarea cetățenilor. (…) – integral pe RostOnline.


  • Suntem cenzurați online/pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  • Contactați-ne oricând.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook (conținut exclusiv).
  • Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns