Dezvăluiri incredibile ale europarlamentarului Rob Roos! Un director Pfizer recunoaște: Vaccinul anti-covid NU a fost testat cu privire la oprirea transmiterii virusului

Sursă - Pixaby

Un director executiv al Pfizer a declarat, luni, că oficialii Pfizer nu știau dacă vaccinul anti-covid produs de companie va opri transmiterea virusului, deoarece vaccinul nu a fost testat înainte de a intra pe piață, anunță Știri pe surse.

Europarlamentarul Rob Roos a întrebat în timpul unei audieri în Parlamentul European: A fost testat vaccinul Pfizer COVID cu privire la oprirea transmiterii virusului înainte de a intra pe piață?”

Nu… Știți, a trebuit să… ne mișcăm cu adevărat cu viteza științei pentru a ști ce se întâmplă pe piață. Mai departe, a trebuit să facem totul asumându-ne riscuri. Dacă nu noi, atunci cine? Am riscat și am cheltuit 2 miliarde de dolari, pentru a putea ajuta cu pandemia. Am salvat 4 milioane de oameni. Nu aș vrea să îmi imaginez în ce situație am fi fost acum dacă companiile ca a noastră nu s-ar fi implicat”, a răspuns Janine Small, președinte al Pfizer pentru piețele internaționale dezvoltate.

Roos, din Țările de Jos, a susținut luni, într-o înregistrare video pe Twitter, în urma comentariilor lui Small, că milioane de oameni din întreaga lume au fost păcăliți de companiile farmaceutice și de guverne, transmite Rost Online.

„Milioane de oameni din întreaga lume s-au simțit forțați să se vaccineze din cauza mitului că „o faci pentru alții””, a spus Roos. „Acum, acest lucru s-a dovedit a fi o minciună ieftină” și „ar trebui să fie expusă”, a adăugat el, notează Știri pe surse.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: aici.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns