Balul Toamnei 2022 – UN BAL DE POVESTE!

Ediția a V-a a Proiectului Județean ,,Balul Toamnei” (21 octombrie – n.n.), desfășurat la Școala Gimnazială ,,Sfântul Nicolae” din municipiul Târgu-Jiu în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Grădinița cu P.P. Nr. 1, Grădinița ,,Constantin Brâncuși”, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă și Grădinița Priki’N’Dell, a oferit tuturor participanților o atmosferă de vis. Din partea C.Ș.E.I. Tg-Jiu au participat clasa pregătitoare A (coordonator prof. Homescu Felicia), clasa a VI-a A (coordonator prof. Mămară Nicoleta Loredana) și clasa a VII-a A (coordonator prof. Iliescu Cecilia).

C.Ș.E.I. Tg-Jiu

Frumoasa toamnă, cu minunatele ei culori, a primit cel mai frumos omagiu de la sute de preșcolari și elevi participanți la parada costumelor din materiale reciclabile. Copiii au avut costume extraordinare, create din pungi, hârtie, pahare, farfurii, flori, metal, plastic, etc. Fiecare copil a încercat să refolosească într-un mod inedit deșeuri din mediul înconjurător, transformându-le în îmbrăcăminte.

În încheiere a avut loc și un concurs pentru pasionații de sculptură în dovleac. Cei care au avut curajul să își încerce talentul la sculptat dovleci sau bostani au fost și ei jurizați și premiați.

FELICITĂRI tuturor participanților și cadrelor didactice coordonatoare!

Mulțumim partenerilor implicați în acest proiect minunat!

Școala Gimnazială ,,Sfântul Nicolae”

C.Ș.E.I. Tg-Jiu

Cea mai recentă actualizare: 31.10.2022, ora 14.10


  • Suntem cenzurați online/pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  • Contactați-ne oricând.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook (conținut exclusiv).
  • Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns