Tragedie | Un tânăr de 16 ani, deținător al centurii negre la Tae Kwon Do și atlet de liceu, a decedat SUBIT

Sursa: Facebook

Jack Aidan Strehl (16 ani), un tânăr practicant al artelor marțiale, a decedat subit pe 14 octombrie, stârnind o undă de șoc în mica sa comunitate din statul New York,a anunțat Daily Voice, informează Breitbart.

Jack (foto centru) era un adolescent foarte harnic și talentat, care a obținut centura neagră la Tae Kwon Do la doar 11 ani, precizează necrologul. Mai mult, tânărul deja muncea, fiind foarte apreciat pentru hărnicia sa.

Pe lângă artele marțiale, Jack făcea parte și din echipa de atletism a liceului său, fiind participant la probleme de aruncarea greutății și aruncarea discului.

Jack Strehl era dintr-o comunitate ce aparține de New York. Pentru a putea participa la competiții în statul New York, o persoană trebuia să fie vaccinată împotriva virusului. Din imaginile publicate pe internet, tânărul Strehl a participat la competiții în ultimii doi ani.

Este de notorietate cazul baschetbalistului Kyrie Irving, care nu a putut evolua în meciurile de pe teren propriu ale echipei sale, Brooklyn Nets, din cauză că a refuzat să se inoculeze. (…) – integral pe R3media.


  • Suntem cenzurați online/pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  • Contactați-ne oricând.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook (conținut exclusiv).
  • Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns