Cine mai pot fi astăzi donatori de sînge?

Sursă foto: Facebook

Moto: Sîngele simbolizează toate valorile solidare cu focul, căldura și viața, care se înrudesc cu soarele. (Jean Chevalier, Alain Gheerbrant, Dicționar de simboluri)

„Vino cu noi să donăm sînge“ se poate citi pe ușile și pe ferestrele unor autobuze ale Societății de Transport București.

Nevoia medicală cu pricina fiind generală, gîndesc la posibilitatea ca inițiativa să fi fost preluată de autorități și în alte localități ale țării prin modalități diverse de afișare. Însă, meditînd la știrile îngrozitoare pe marginea cărora deja am publicat recent un articol (https://www.magazincritic.ro/2022/09/10/sinuciderea-asistata-medical/), ridic public întrebarea: nu cumva sîngele „vaccinaților“ e impropriu transfuziilor din pricina bizarelor, dar deloc întîmplătoarelor  componente pînă mai ieri secrete din serurile experimentale denumite „vaccinuri mARN anticovidice“?

Special m-am referit mai întîi la studiile științifice făcute în SUA (‘Metal-Like Objects’ Found in 94 Percent of Group Who Had Symptoms After Taking mRNA Vaccines: Study ), care ar trebui să fie un avertisment dur pentru autoritățile sanitare și mai ales pentru medici. Iată însă că avertismente clare primim și din partea unor cuvioși precum părintele Elpidie, la care se referă pe blogul cunoscutului avocat Gheorghe Piperea un creștin ce semnează Burcea Adrian:

https://bit.ly/3WlI8kL

Părintele Elpidie a spus acum de curînd că, încercînd să mîngîie și să încurajeze o mamă care avea un fiu demonizat, la un moment dat, începe diavolul din copil să zică, cu o voce atît de urîtă și fioroasă: „O să-L scot pe Hristos din inima voastră, o să vi-L scot din inimă! A venit Acela, S-a răstignit și m-a omorît, acum e rîndul meu, cu vaccinurile să vă omor eu. Din moment ce mă luați [prin «vaccin»], sînt și eu lîngă voi. Cînd omul se botează primește un înger păzitor. Acum, voi fi eu lîngă voi, singur!! Și vom vedea cine va învinge. Voi aduce și alți prieteni cu mine (alți demoni), vom fi un grup mare și vom vedea cine va putea să-mi facă ceva.“ ,,Niciodată, zicea părintele, nu am auzit la dezlegări pe diavol să aibă atîta bucurie. Cîndva [prin revelație] am spus că va rămîne doar jumătate din Grecia. Și am zis «Cum, Doamne, dintr-atîția să rămînem jumătate?» Acum înțeleg de ce: cel puțin jumătate au primit vaccinul. [Nu știu] dacă va fi curînd sau mai tîrziu, pentru că depinde de sistemul imunitar al fiecăruia, însă cei mai mulți vor avea multe, multe, multe efecte adverse și mai ales boli incurabile, încît doctorii își vor ridica mîinile [în semn de neputință], nu vor ști ce să [mai] facă și se vor teme. Va veni clipa – și mă tem s-o spun – cînd sîngele unui nevaccinat o să valoreze foarte mult, fiindcă nu se vor putea face operații cu sîngele celor vaccinați, fiindcă ar distruge și trupul [de salvat prin transfuzie]. Asta e înfricoșător și [pare] de necrezut. Acum se tem vaccinații de cei nevaccinați… Peste puțin vor vedea [cu alți ochi] cei nevaccinați pe cei vaccinați și vor tremura de frica lor să nu pățească ceva. [„Vaccinații“] vor avea atîtea efecte adverse atît interne cît și externe! Vor exista împrejurări în care se vor vedea pe trupul oamenilor efectele adverse, cum era vechea lepră, cînd [cei sănătoși] se temeau să se apropie, la fel va fi! Au să cadă oamenii în fața lor, vor muri și se vor teme să-i atingă. Asta v-o zic cu ochiul profetic al Sfinților noștri. Mulți oameni care s-au vaccinat nu pot accepta că au primit moartea, că vor avea probleme. Ne îndreptăm spre o închisoare globală. Pentru aceasta, diavolul se folosește și de politicieni. Un epitrop s-a rugat la Maica Domnului să-l lumineze ce să facă (să se vaccineze sau nu) și icoana s-a înnegrit, încît nu se mai vedea nimic. S-a temut tare. Un alt caz, la fel: un tînăr care voia să se vaccineze, s-a rugat și, la un moment dat, în timpul nopții s-a auzit un vuiet mare și în mijloc s-a arătat diavolul și toate icoanele s-au întors să nu-l vadă pe antihrist, pe diavol. Ne vorbesc Sfinții, ne vorbesc Sfîntul Porfirie, Sfîntul Paisie să nu luăm acest număr [de doze de ser experimental] și noi ne temem să nu murim… nu cumva să pierdem cîțiva ani din această viață pe pămînt. (Am corectat tacit erorile de exprimare, de punctuație și de ortografie și am intervenit stilistic-lămuritor prin paranteze drepte).

Apelez mai întîi la rațiunea concetățenilor mei medici: dacă nu v-ajung zecile de studii științifice apărute pînă în prezent spre a vă pune în gardă, informați-vă suplimentar serios înainte de a utiliza sîngele „vaccinaților cu ARNm“! Acceptați adevărul că ați greșit primind și recomandînd „vaccinarea“; măcar nu vă hazardați în continuare și cercetați temeinic modificările produse în sîngele „vaccinaților“ de proteina spike!

Celorlalți cititori atei – fie „vaccinați“, fie „nevaccinați“ – le recomand stăruitor, cum am mai făcut-o: renunțați la orgolii! Botezați-vă, spovediți-vă și împărtășiți-vă cu Sîngele euharistic spre vindecarea trupurilor și a sufletelor voastre! Iisus Hristos vă așteaptă cu răbdare și pe voi! Dragostea Lui e infinită!

Surorilor și fraților mei creștini le adresez îndemnul de a se ruga străruitor zi și noapte Proniei Cerești, Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, Sfinților Dimitrie izvorîtorul de mir din Tesalonic, Sfîntului Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Bucureștilor, tuturor Sfinților pomeniți în calendar pentru toți ai lor și pentru toți românii – fie „vaccinați“, fie „nevaccinați“ –, din țară ori de peste hotare: luminați-ne degrabă pe toți! Dumnezeu să ne înțelepțească, să-i vindece pe cei  bolnavi și să îndepărteze diavolii din preajma noastră!

București, 25-26 brumărel 2022


  • Suntem cenzurați online/pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  • Contactați-ne oricând.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook (conținut exclusiv).
  • Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns