REVOLTĂTOR! Liceul ”Mircea Vulcănescu” din nou în obiectivul Institutului Wiesel! Presiuni la adresa conducerii pentru schimbarea numelui instituției. Podul.ro demască rușinoasa campanie

Mircea Vulcănescu

Ziarul Podul.ro dezvăluie abuzuri ieșite din comun comise, se pare chiar de Institutul Elie Wiesel, la adresa corpului profesoral al Liceului Mircea Vulcănescu din București. Se pare că directorul Alexandru Florian și restul conducerii INSHR-EW nu s-au liniștit niciodată după încercarea eșuată, din 2017, de a schimba numele Liceului Mircea Vulcănescu. Reamintim că, în vara anului 2017, Institutul Holocaustului a făcut presiuni, fără succes, pentru schimbarea numelor mai multor străzi și instituții de învățământ din România. La acea dată, Fundația Ion Gavrilă Ogoranu a reușit să coalizeze, în jurul unei petiții publice, personalități și organizații ale societății civile precum și mii de cetățeni, reușindu-se oprirea demersurilor Primăriei Sector 4 de modificare a numelui Liceului Mircea Vulcănescu.

Acum, aflăm din Podul.ro că demersurile s-au reluat, din direcția aceluiași Institut, însă printr-o altă metodă, mult mai perfidă. Este vorba chiar de folosirea conducerii liceului, în urma unor presiuni venite atât de la Institutul Wiesel, cât și de la Primăria Sectorului 4, al cărei primar, Băluță, s-a remarcat și în 2017 prin excesul de zel de care a dat dovadă în executarea solicitărilor primite de la INSHR-EW.

Citiți detaliile acestei afaceri scandaloase pe Podul.ro.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: aici.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns