Dosarele Twitter: Elon Musk a făcut publice documentele care arată cum Twitter a cenzurat în favoarea democraților și a lui Biden

Kiev, Ukraine - October 17, 2012 - A logotype collection of well-known social media brand's printed on paper. Include Facebook, YouTube, Twitter, Google Plus, Instagram, Vimeo, Flickr, Myspace, Tumblr, Livejournal, Foursquare and more other logos.

Elon Musk a făcut publice documentele interne ale companiei, care revelează cum angajații companiei au practicat cenzura în favoarea democraților.

Mai mult, așa numitele „Dosarele Twitter” arată cum angajații, pe vremea fostei conduceri, au suprimat știrea despre laptopul lui Hunter Biden înainte de alegerile din 2020.

Practic, cei de la Twitter primeau cereri din partea staff-ului lui Joe Biden pentru a analiza postări. Această practică devenise „rutină”, notează jurnalistul Matt Taibi.

„Oameni obișnuiți și celebrități puteau fi scoși sau analizați la cererea unui partid politic”, menționând totuși că și staff-ul lui Trump de la Casa Albă avea acces la acest mod de operare. Dar, notează Taibi, „sistemul nu a fost echilibrat”, pentru că majoritatea absolută a angajaților erau afiliați, ideologic, democraților și rezultatele au fost pe măsură. (…) – integral pe R3media.


  • Suntem cenzurați online/pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  • Contactați-ne oricând.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook (conținut exclusiv).
  • Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns