Clubul Universitatea Craiova anunță că renunță la conturile de la Raiffeisen, nu mai alimentează de la OMV și nu va mai merge la pregătire în Austria

Clubul Universitatea Craiova anunță că renunță la conturile de la Raiffeisen, nu mai alimentează de la OMV / Foto: România Tv

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunțat, prin intermediul paginii sale de internet, că a luat decizia de a „sancționa cu boicot total” companiile partenere, în urma refuzului Austriei de a accepta aderarea României la Spațiul Schengen, informează R3Media.

Cei de la Craiova au declarat că vor renunța la conturile de la banca austriacă Raiffeisen, nu vor mai alimenta de la OMV-Petrom și nu se vor mai duce în cantonament în Austria.

„În urma atitudinii revoltătoare a Republicii Austria, de a bloca accesul României la Spațiul Schengen, Universitatea Craiova, fidelă principiilor înrădăcinate în ADN-ul său, a luat decizia de a sancționa companiile austriece partenere cu un boicot total.

Începând din această lună, clubul își va muta conturile de la banca cu acționariat austriac Raiffeisen Bank, iar alimentarea cu combustibil și consumabile a parcului auto al Științei nu se va mai realiza în stațiile OMV-Petrom. Totodată, începând de anul viitor, tradiționalul cantonament de vară al leilor nu se va mai face în vreo stațiune montană din Austria, ci într-o altă țară europeană care are condiții de pregătire similare.

Din punctul nostru de vedere, aceste companii, dar nu numai ele, sunt părtașe la politica absurdă și discriminatorie la adresa românilor și a României, promovată de statul austriac în aceste zile.

Sperăm ca demersului nostru să i se alăture întreaga suflare fotbalistică românească pentru că, astăzi mai mult ca oricând, trebuie să arătăm că suntem suficient de maturi din punct de vedere instituțional pentru a nu mai acționa după dictonul: `Capul plecat, sabia nu-l taie!`”, se arată în comunicatul Universității Craiova, transmis de R3Media.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: aici.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns