Au început să apară măști pe figura propagandei la TV! Nu vom mai accepta nicio variantă a ideologiei măștii, a fricii și panicii, nicio variantă de subminare a libertății! Singura variantă este Libertatea.

La prima obligativitate de orice fel, ieșim masiv în stradă! Dacă ei încep din nou, suntem mai pregătiți ca oricând de riposta! Avem experiență, avem energie, avem determinare și nu avem teamă! In ultimul timp s-a dezvăluit si a devenit extrem de clară Minciuna lor de mască si wxxin din perioada plandemiei care a generat faliment economic, tragedii cu reacții grave adverse și morți subite, drame în atâtea și atâtea familii! Masca și waxx nu au protejat pe nimeni, dimpotrivă, au agravat totul! Închiderea în case, închiderea economiei nu au salvat absolut nimic, dimpotrivă au dus țara în faliment. Închiderea școlilor și invatamantul on-line nu au salvat copiii, dimpotrivă, le-au provocat numai rău, atât lor, cât și profesorilor! Nu vom accepta din nou copii cu măști și lacrimi pe obraz. Nu mai vrem distanțare, restricții, bilete de voie de mers pe stradă, magazine închise, nu mai vrem minciună, nu mai vrem dictatură.

Pentru cea mai mare riposta împotriva lor

Suntem pregătiți!

Singura variantă este Libertatea!


  • Suntem cenzurați online, pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  • Contactați-ne oricând. Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!
  • Apărăm Credința și Patria. Susținem Monarhia, Familia, Cultura, Tradiția și Viața de la concepție la moartea naturală.

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Presă cu frică de Dumnezeu

Lasă un răspuns