Blestemul cărbunelui sau blestemul celor care am rămas în Gorj!

▪︎ Marinela STRÎMBULESCU

Oficial: 3 morți și 9 răniți! Frați, tați, soți, copii, rude, prieteni!

A fost nevoie, din nou, să moară oameni nevinovați în carnagiul din Cariera Jilț Sud, ca să ne convingem încă o dată că avem conducători corupți. Minerii care au decedat astăzi nu au murit din cauza incompetenței lor, ci datorită corupției de care aminteam!

Premeditarea uciderii lucrătorilor CEO s-a făcut prin îmbuibarea unora care acum transmit mesajele de condoleanțe!

CEO nu a fost privită niciodată o companie strategică pentru independența energetică a României, CEO a fost doar un sac fără fund de unde și-au alimentat conturile deopotrivă politicienii și sponsorii partidelor politice, rubedeniile și protejații sistemului.

Este de notorietate faptul că societatea nu a investit în retehnologizare, în îmbunătățirea condițiilor de lucru, în crearea infrastructurii necesare, nici măcar în echipamentele de protecție, pentru că, nu-i așa, avea de mulțumit toți acești îmbuibați ai sistemului!

Noi toți suntem vinovați de moartea acestor oameni! Noi toți închidem ochii pentru că fiecare se crede un mic Dumnezeu! Un mic jucător pe care nu îl interesează decât propria prosperitate!

Astăzi au fost ei la ruletă, mâine vom fi noi!

29 de ani, 38 de ani, 48 de ani… dureros!

Grupul Civic Gorj anunță gorjenii care doresc să aprindă o candelă în memoria minerilor morți astăzi din cauza corupției gulerelor albe din minerit, că o pot face miercuri, 18 ianuarie 2023, de la ora 17.30, pe treptele Complexului Energetic Oltenia.


  • Suntem cenzurați online, pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  • Contactați-ne oricând. Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!
  • Apărăm Credința și Patria. Susținem Monarhia, Familia, Cultura, Tradiția și Viața de la concepție la moartea naturală.

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Presă cu frică de Dumnezeu

Lasă un răspuns