FRF și UEFA precizează: revizionismul NU este acceptat în fotbal deci nici afișarea simbolului „Ungariei Mari”

Foto: uefa.com

Minciuna are picioare scurte! Mincinoșii au fost dovediți mai repede decât credeau. La fel e și cu Ungaria așa zis mare, stat care NU a existat NICIODATĂ.

Federația Română de Fotbal anunță pe siteul său oficial că a cerut un punct de vedere oficial de la UEFA, iar forul european a precizat că nu va autoriza niciun fel de simbol al „Ungariei Mari” la meciurile naționalei maghiare.

Federația Română de Fotbal consideră protejarea integrității fotbalului ca o valoare fundamentală a modelului european al sportului, ce trebuie respectată de fiecare parte implicată.

FRF a solicitat forului de la Nyon punctul de vedere oficial cu privire la anunțul Federației Maghiare de Fotbal.

Ca urmare a răspunsului primit de la UEFA, facem următoarele precizări:

  • UEFA nu a autorizat și nu va autoriza afișarea simbolurilor menționate de Federația Maghiară de Fotbal la meciurile organizate la nivel European.
  • Considerăm că Federația Maghiară de Fotbal a greșit făcând anunțul respectiv întrucât afișarea acestor simboluri reprezintă o abatere de la prevederile Regulamentului Disciplinar UEFA (mesaje cu conținut provocator și/sau politic), iar FRF va sesiza cu siguranță comisiile disciplinare, dacă va fi cazul.

Federația Română de Fotbal amintește că revizionismul NU este acceptat în fotbal și are încredere în comisiile disciplinare UEFA că vor sancționa afișarea acestui simbol cu potențial de incitare la ură și violență la meciurile din competițiile europene.

Sándor Csány este președintele Federației maghiare de fotbal și tot el are funcție de conducere la UEFA…deci nimic nu e întâmplător.

Foto: uefa.com

Cine este Sandor Csanyi, geniul bancar care a determinat UEFA să deschidă o rană veche prin acordul dat pentru folosirea hărții Ungariei Mari! Președintele federației maghiare de fotbal are o avere de un miliard de euro și e CEO al OTP Bank | SPECIAL

Ungaria Mare nu a existat !

Ungaria Mare NU a existat niciodată. Acestea sunt dovezile istorice…


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator – Nihil Sine Deo – PRESĂ LIBERĂ

Lasă un răspuns