Foto: Benedict Both / familiaortodoxa.ro

Fotografii cei mai talentaţi au şansa de a face coperta revistei “Familia ortodoxă”. Aveţi grijă ca fotografiile expediate să se încadreze în linia revistei noastre (revedeţi copertele anterioare). Nu uitaţi că o copertă nu înseamnă neapărat o fotografie frumoasă sau expresivă. Ci o fotografie care să aibă o semnificaţie. O fotografie cu greutate. O poveste într-o imagine. Un gând, o trăire, o stare care să meargă dincolo de cadrul propriu-zis. Nu un peisaj desăvârşit, ci pacea din acel peisaj. Nu un copil zâmbitor, ci bucuria şi curăţia lui molipsitoare. Căutaţi să dăruiţi nu imagini, ci bucăţi din inima voastră. Atunci, cele trăite de voi vor fi cu adevărat o împărtăşire.


JURIZARE

Fotografia câştigătoare va fi aleasă de către un juriu format din fotografii apropiaţi revistei, în conformitate cu respectarea temei, calitatea imaginii şi poezia mesajului.


PREMIUL CONCURSULUI

Premiul pentru câştigător, pe care abia aşteptăm să vi-l oferim, este de 100 ron şi o diplomă specială „Fotograf de copertă pentru Familia Ortodoxă”.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în numărul următor al revistei.

Pozele se vor trimite adresa de e-mail fotografie.concurs@gmail.comsau la adresa poştală: Constantin Rădulescu Motru, nr. 23, bl,35, sc. 1, ap.2, sector 4, Bucureşti cu menţiunea PENTRU CONCURS FOTOGRAF DE COPERTA.


DATE PERSONALE

În vederea premierii, vă rugăm să ne trimiteţi, împreună cu scrisorile sau emailurile dumneavoastră, următoarele date personale: nume şi prenume, adresă, telefon.


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo. PRESĂ LIBERĂ

Lasă un răspuns