ALERTĂ: BARNEVERNET ÎN ROMÂNIA! Copiii vor putea fi smulși din familiile lor și izolați de Stat pe criterii Totalitarist-Sanitare. Proiect de Lege la Camera Deputaților. PROTEST MARȚI ȘI MIERCURI LA PARLAMENT! 

Foto: magazincritic.ro

Pe ordinea de zi a Camerei Deputaților din 18 și 19 aprilie 2023 se află spre adoptare în procedură de urgență, chiar în timpul sărbătorilor de Paști, un Proiect de Lege – PL-x Nr 145/2023,  inițiat de Guvern (traseul legislativ AICI) privind „organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie”. ACTUALIZARE: Discuțiile pe marginea proiectului încep de marți și sunt planificate până miercuri dar există și posibilitatea ca votul să aibă loc chiar marți, pe repede înainte. Potrivit surselor noastre majoritatea partidelor, în frunte cu PSD, susțin proiectul controversat, acesta fiind de altfel prevăzut și în PNRR, întocmit de USR.

Deși scopul declarat al acestui Proiect de Lege este în aparență unul nobil, urmărindu-se sprijinirea familiilor aflate în situații de „risc”, Oficiul Creștin pentru Drepturi și Libertăți (OCDL) atrage atenția că în realitate se va putea ajunge la un veritabil „Barnevernet” al României, motiv pentru care se impune să luăm atitudine.

Starea de Libertate și ale organizații ale societății civile românești cheamă românii și MARȚI și MIERCURI LA PARLAMENT, pentru a protesta în alveola de vizavi de Casa Poporului, din Parcul Izvor, începând cu ora 8.00. Pompiliu Diplan transmite într-o înregistrarea video încă disponibilă AICI (Și Facebook și YouTube ne-au cenzurat vizionarea direct pe site a filmării după cum se vede mai sus și în imagine)„TREBUIE SA LUPTAM CU DINȚII! VENIȚI SI VOI!  Acest PL-x trebuie sa cadă!”.

El atrage atenția, împreună cu profesoara Olimpia Popa de la Alianța Părinților, că în cazul în care acest proiect de lege trece pe derulare rapidă, cum se intenționează, copiii vor putea fi luați cu forța din sânul familiilor – la fel ca în CAZURILE BORDAȘIU-FURDUI-SMICALĂ sau cel mai nou, semnalat și de Episcopia Europei de Nord, al Herminei Gheorghe, aflată chiar acum în greva foamei la Copenhaga – inclusiv în situația în care nu vor fi vaccinați conform reglementărilor OMS, care prevăd introducere de seruri ARNm în schema de vaccinare obligatorie...

Dar ne putem aștepta chiar la mai mult, în viitor – după modelul actual neobolșevic din SUA, copiii să fie smulși de Guvern și ascunși de familiile lor în cazul în care „vor” să-și „schimbe sexul” și părinții nu doresc această „binefacere” criminală a copilului.

„Vă rugăm să distribuiți acest mesaj celor care sunt preocupați de familie și de relații familiale sănătoase! Fiecare „voce” contează!”, mai scrie OCDL furnizând o serie de informații valoroase care urmeză după Scrisoarea societății civile românești, care poate fi trimisă de orice român DEPUTAȚILOR chemați la ordin mâine și poimâine pentru a apasă robotic pe un buton care poate schimba dramatic viața tuturor familiilor din România:

„Domnilor Deputați,

Fără îndoială, aveți o masă de Paști bogată. Românii au cumpărat cozonac cu felia și carne cu suta de grame.

Prin PLx-145/2023 vreți să dați impresia că vă pasă de copiii care se culcă flămânzi plasându-i în “grija” statului. Care “grijă’? A statului care a adus părinții în situația în care se află?

Vreți să instituționalizați copiii dacă nu sunt vaccinați cu schema completă! După ce ați constrâns populația să se vaccineze cu seruri experimentale care au provocat mii de morți subite și invalidități mai îndrăzniți să puneți problema vaccinării de orice fel?

Vreți să luați copiii ai căror părinți lucrează în străinătate! Câte locuri de muncă ați înființat în țară ca să nu fie nevoiți să plece?

Vreți să luați copiii din familii sărace! După ce ați distrus micii producători, ați falimentat afacerile de familie și ați provocat artificial o criză alimentară! Pedepsiți părinții pentru situația în care i-ați adus?

Pedepsiți copiii fermierilor care sunt nevoiți să-și verse pe câmp cisternele cu lapte pentru că nu le-ați creat condiții să-l poată vinde, ori să-și lase pe câmp recolta de fructe și legume pentru n-ați făcut nimc ca să aibă piață de desfacere și ați favorizat exclusiv importurile?

– ați vândut aproape tot ce se putea vinde și vă pregătiți să vindeți ce a mai rămas
– nu vreți să desființați pensiile speciale, pe care noi, săracii, le ducem în spate, cum ducem și toate privilegiile de care beneficiați
– ați achiziționat milioane de doze ineficiente și periculoase de așa-zis vaccin anti covid
– ați împrumutat sume uriașe pe care le vor plăti și generațiile următoare, fără niciun progres economic

Pl-x 145 nu este despre prevenirea separării copilului de familie, ci este despre cât de puțin e nevoie pentru extragerea copilului din familie! Preveniți separarea copilului de familie luându-l din familie?  Nimic din ceea ce este prezentat ca ajutor nu este ajutor, ci o formă de impunere și monitorizare.

Domnilor deputați! Nu puteți pedepsi cetățenii pentru că i-ați sărăcit! Preveniți separarea copilului de familie asigurând bunăstarea familiei! Nu votați PL-x 145/2023!”

Petiției Online este lansată deja în acest sens. Mai multe pe: Active News


Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo

Lasă un răspuns