McDonald’s face propagandă homosexualității în Happy Meal

McLGBTQIA+

FOTO | McDonald’s face propagandă homosexualității în Happy Meal: „familii” formate din doi bărbați în broșuri „potrivite” pentru copii care au împlinit 3 ani

Teodor Stan – 21/04/2023

Cumpărătorii meniurilor Happy Meal de la McDonalds, care sunt, în general, destinate celor mici, au primit mai mult decât au cerut, în ultima perioadă.

Un cititor ne-a trimis la redacție broșura pe care pe care a primit-o, odată cu pachetul Happy Meal, cumpărat pentru copilul său.

Părintele s-a trezit cu o broșură, intitulată „Little people, Big Dreams”, „Pot fi un muzician talentat”, destinată copiilor care au împlinit trei ani. Avându-i pe copertă pe Aretha Franklin și Elton John, broșura nu se limitează la menționarea carierei muzicale a artiștilor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dimpotrivă. La secțiunea despre Elton John, micuții români pot afla că britanicul „s-a căsătorit și împreună cu soțul său, David și cei doi fii, a avut familia la care a visat dintotdeauna”. (…) – integral pe R3media.


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator – Nihil Sine Deo – PRESĂ LIBERĂ

Lasă un răspuns