Conferință regională la Târgu Jiu, organizată de OFA UGIR

Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România (OFA UGIR) susține la Târgu Jiu, o dezbatere de interes major pentru regiunea Sud-Vest, cu discuții aplicate despre economia locală cu întreprinzătorii.

În cadrul conferinței regionale din 25 aprilie 2023, cu tema „Despre fondurile nerambursabile, investiții și competențe digitale cu impact real în economia locală”, vor fi abordate două subiecte de interes major:

  • Noutăți de dezvoltare, competențe digitale și investiții potențiale pentru Regiunea Sud-Vest;
  • Idei pentru o bună realizare a proiectelor de investiții.

Conferința va avea loc la Casa Danielescu din Târgu Jiu, cu Marinela Strîmbulescu, Președinte OFA UGIR Gorj și Ana-Maria Icătoiu, Vicereședinte OFA UGIR, coordonatoare a Direcției finanțări europene și guvernamentale, în calitate de gazde. Moderatorul evenimentului va fi Amalia Georgescu, Vicepreședinte OFA UGIR Regiunea N-E.

Vom prezenta antreprenorilor din regiune, în detaliu, concret și aplicat, toate oportunități de finanțare a afacerilor, dar și a comunităților locale. Vor fi abordate cele mai arzătoare teme pentru antreprenorii regiunii, cum ar fi:

Tranziția justă pentru Oltenia – implică o serie de măsuri și politici pentru a atenua impactul negativ asupra locuitorilor, economiei și mediului înconjurător, în timp ce se promovează o dezvoltare durabilă și o creștere economică echitabilă și se referă la:

  • Diversificarea economiei
  • Crearea de locuri de muncă alternative
  • Protejarea comunităților locale
  • Promovarea energiilor regenerabile
  • Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră
  • Participarea publicului și a părților interesate.

Fiecare antreprenor știe cât de important este să gândească strategic afacerea, dar acest lucru poate fi făcut doar cunoscând principalele fluxuri de finanțări pentru regiune. De aceea acest eveniment, gândit în sprijinul antreprenorilor și cu discuții aplicate pe tipuri de proiecte adaptate specificului regiunii, este mai mult decât util.

Dacă ești orientat spre creștere, diversificare, este cea mai bună ocazie să îți faci o imagine de ansamblu cu finanțările ce vor urma pentru regiune. Pentru a gândi cele mai potrivite proiecte pentru afacerea ta și pentru angajații tăi. La final de eveniment veți avea oportunitatea să schimbați idei, să stabiliți noi contacte cu toți participanții, într-o sesiune de networking și pauză de prânz, se arată în comunicatul OFA UGIR.

„Evenimentul pe care îl organizăm la Târgu Jiu, pe 25 aprilie, este menit să prezinte antreprenorilor din regiune, în detaliu, concret și aplicat, toate aceste oportunități de finanțare a afacerilor dar și a comunităților locale. Tranziția justă pentru Oltenia reprezintă un proces prin care regiunea se adaptează la noile realități legate de decarbonizare, tranziția energetică și schimbările climatice, într-un mod echitabil, durabil și orientat spre viitor. Această tranziție implică o serie de măsuri și politici care urmăresc să atenueze impactul negativ asupra locuitorilor, economiei și mediului înconjurător, în timp ce se promovează o dezvoltare durabilă și o creștere economică echitabilă”, declară Mirabela Miron, președinte OFA UGIR.

Pentru a întregi experiența, veți putea admira pe toată durata conferinței Expoziția de colaj textil „ArhiUrme” a artistei Mariana Frătița.

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR promovează creșterea importanței rolului femeii în dezvoltarea societății românești, sprijinirea, dezvoltarea, promovarea femeilor antreprenor, susținerea inițiativelor de business care vor genera produse și servicii inovatoare.


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator – Nihil Sine Deo – PRESĂ LIBERĂ

Lasă un răspuns