Compania Municipală Managementul Traficului București și concursul de educație rutieră pentru copii – ‘’Un parteneriat pentru siguranță”

CMMTB S.A

de Raluca Mihaela Găină

În lumea aglomerată a traficului urban, educația rutieră este esențială pentru siguranța tuturor participanților. În acest sens, CMMTB S.A a acceptat imediat să fie din nou partener la concursul național ‘’Educație rutieră, educație pentru viață’’, ce are loc în parcul Motodrom din București.

Activitatea a fost concepută pentru a-i învăța pe cei mici regulile de circulație, prin activități interactive care le oferă acestora cunoștințele de bază pentru a deveni participanți responsabili în trafic, așadar această colaborare cu Brigada Rutieră este un pas important în direcția dezvoltării și promovării comportamentului responsabil pe șosele pentru generațiile viitoare.

Prin intermediul parteneriatului, CMMTB S.A a pus la dispoziție semafoare, dar și semne de circulație, pentru ca elevii să învețe încă de la o vârstă fragedă despre importanța respectării regulilor de circulație, ceea ce va contribui la dezvoltarea unor comportamente adecvate în trafic. De asemenea, aceștia vor fi familiarizați cu semnele de circulație și vor înțelege mai bine cum să se protejeze în timp ce se află în preajma mașinilor.

“Prin educarea copiilor ne dorim să formăm viitori participanți la trafic conștienți și responsabili, care să respecte regulile de circuație și să contribuie la reducerea accidentelor, sau a oricăror incidente, astfel obiectivul acestor activități fiind atins”, ne-a declarat Radu Nicolescu, directorul general CMMTB S.A.

#cmmtb #radunicolescu #educatie


Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo

Lasă un răspuns