România trebuie să îşi întărescă relaţiile cu SUA şi Marea Britanie

Având în vedere situaţia geo-politică din ultimii ani şi nesiguranţa securităţii militare, dar şi nesiguranţa economică, considerăm că România trebuie să îşi întărească relaţiile politice, militare şi economice cu Statele Unite şi cu Marea Britanie. Desigur, nu trebuie neglijate nici relaţiile cu Japonia şi Coreea de Sud, două ţări cu economii foarte puternice. Este evident că Uniunea Europeană a început să scârţâie, state importante din această comunitate ducând o politică duplicitară în ceea ce priveşte sprijinul acordat ţărilor membre în curs de dezvoltare aşa cum este România. Alianţa cu SUA trebuie întărită în special pe plan militar prin achiziţionarea de tehnică militară americană şi prin creşterea numărului de trupe şi baze militare americane din România, dar şi economic prin acorduri care să crească investiţiile companiilor americane în ţara noastră.

Aceeaşi strategie ar trebui pusă în aplicare şi în ceea ce priveşte relaţia cu Marea Britanie, mai ales că Regele Charles al III-lea este un prieten al României, este îndrăgostit de ţara noastră şi a sprijint România ori de câte ori a avut posibilitatea. Să nu uităm că Majestatea Sa a promovat România şi continuă să facă acest lucru, comportându-se ca un adevărat ambasador al ţării noastre. Acesta ar trebui să fie un motiv de mândrie pentru noi toţi, pentru că nu orice ţară din Europa are onoarea de a fi apreciată şi promovată de însuşi Regele Marii Britanii. De asemenea, în Regatul Unit sunt foarte mulţi români care muncesc cu cinste şi care sunt respectaţi şi apreciaţi de britanici.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: aici.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook.
  • Pentru o presă independentă, ne puteți sprijini cu o donație. Vă mulțumim!

  • MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns