Festival la înălțime în campusul POLITEHNICII București, din 29 septembrie. Experimentează zborul cu balonul cu aer cald în inima capitalei la RiseUP STUDENT FEST by MachineMan

RiseUP STUDENT FEST by MachineMan

Evenimentul care a adus pentru prima dată conceptul de festival al baloanelor cu aer cald în mediul urban revine această toamnă, într-o formulă nouă. RiseUP – STUDENT FEST  by MachineMan vă aduce bucuria de a experimenta înălțimile la bordul baloanelor cu aer cald și o serie de experinețe inedite. Intrarea este gratuită!

RiseUP – STUDENT FEST, organizat de Asociația Club Sportiv MachineMan aduce două weekenduri pline de muzică și activități în perioada 29.09.2023 – 01.10.2023 și 05.10.2023 – 08.10.2023.

Cele 9 baloane cu aer cald vor împânzi cerul și vă vor aduce mai aproape de nori, oferind atât ridicări în ancoră până la 20 de metri, cât și zboruri libere din Iepurești (Giurgiu).

Un festival vibrant și dinamic dedicat tinerilor pasionați de artă, cultură, sport și divertisment, care le oferă oportunitatea de a se exprima, a se conecta și a se bucura de momente memorabile.

De la concursuri cu premii surpriză, muzică live, show-uri de dans, competiții sportive, Bus Party, ateliere interactive, până la prezența inedită a baloanelor cu aer cald, RiseUP STUDENT FEST va avea toate ingredientele unui eveniment de neuitat.

Pentru că timpul petrecut alături de cei dragi este cel mai prețios, RiseUP STUDENT FEST va fi și unul dintre cele mai mari festivaluri dedicate familiilor. Evenimentul va pune la dispoziția celor mari și celor mici o întreagă pajiște cu locuri de joacă, ateliere pentru copii, dar și o zonă de relaxare în natură.

Gazda festivalului RiseUP STUDENT FEST este Daniel Pavel, celebrul Prezentator_Comentator_Povestitor, cel care va da tonul distracției pe ritmurile lui Dj Ioniță.

În premieră mondiala,  festivalul va găzdui un flashmob unic dirijat de pe o platformă suspendată de nacela unui balon cu aer cald de Lil K. Carter și The Hardest Generation Crew, care vor susține o serie de show-uri de dans incendiare.

Pe scenă vor urca artiști precum: YNY Sebi, Blvck Matias, Maria Constantin, Lil K. Carter, Andreea Bostanica, Tan Feelz, Trupa BLANA BOMBA și mulți alții, inclusiv artiști Paragon.

O varietate de locuri de joacă, ateliere pentru copii, zona de relaxare, zona de food & drinks – toate vor crea un tărâm de basm unde atât copiii cat si părinții vor petrece timp de calitate.

Pe parcursul celor 7 zile, copiii alături de părinții lor vor avea șansa să își descopere noi abilități cu ajutorul atelierelor de creație, prin joc și joacă.

Atracțiile principale vor fi baloanele cu aer cald, care vor zbura în ancoră până la înălțimea de 20 de metri deasupra solului și zborurile libere din Iepurești (Giurgiu). Biletele pentru zborurile libere pot fi achiziționate accesând link-ul: https://rise.iabilet.ro/

În spiritul comunității și al bunăstării animalelor, RiseUP STUDENT FEST, în colaborare cu ASPA București, organizează un târg special de adopție pentru animalele de companie – căței și pisici.

Târg de adopții animale de companie: Pe lângă plimbări și ridicări în ancoră cu balonul cu aer cald, muzică bună, sport în aer liber și activități interactive, vizitatorii vor avea ocazia unică de a fi înconjurați de zeci de animale – căței aduși de la centrele de adopții ASPA București.

Program ASPA București la RiseUP STUDENT FEST: Sâmbătă, 30.09.2023 – 10:00 – 18:00 și Duminică, 01.10.2023 – 10:00 – 18:00.

Bungee Jumping: Pentru cei care iubesc senzațiile tari, Bungee Jumping-ul va fi una dintre cele mai căutate activități. Curajoșii vor putea să facă un salt în gol de la o înălțime de 43 de metri, având ca fundal cerul capitalei, colorat de baloanele cu aer cald. Biletele pentru bungee jumping pot fi cumpărat în cadrul festivalului sau accesând link-ul: https://rise.iabilet.ro/.

Dinner in The Sky România: O experiență culinară cu totul specială, participanții vor avea ocazia de a degusta un meniu deosebit la o înălțime de 50 de metri deasupra Bucureștiului, cu o priveliște panoramică asupra orașului.

Clubul Jbara Horses: Nu trebuie să fiți călăreți experimentați pentru a vă bucura de această activitate. Profesioniștii de la Clubul Jbara Horses vor oferi lecții de echitație și momente artistice cu cai.

Competiții amicale de volei: Iubitorii de sport vor avea ocazia să participe la competiții amicale de volei alături de profesioniștii Miu Ioana, dubla campioana națională de junioare și Răzvan Ifrim, coordonatorul loturilor naționale și antrenor la CSU ASE, antrenor FIVB Level 1 din 2019, unde pot face echipă cu prietenii sau familia și să concureze într-o atmosferă relaxată și amicală.

Ateliere de dezvoltare personală: Pentru cei interesați de dezvoltare personală, psihologul tinerei generații, Diana Pîrje, va ține ateliere speciale. Acestea vor fi o oportunitate excelentă pentru adolescenți și tineri de a lega noi prietenii și de a-și dezvolta abilitățile sociale și emoționale. Diana va fi prezentă la eveniment cu selecția sa de produse, cărțile „Aripi de Feminitate” și „Jurnalul Femeii Fericite”, ambele axate pe universul feminin, precum și cartonașe cu afirmații pozitive și lumânările artizanale din ceară de soia.

Zona Family pentru cei mici și părinți: Copiii se vor putea bucura de o serie de activități creative, precum mulajul mâinii în 3D, pictura cu nisip, jocuri gonflabile, rodeo bull, piscina cu bile gigantice, decoruri Candy Land.

Bucureștenii sunt așteptați la RiseUP STUDENT FEST by MachineMan în număr cât mai mare începând de vineri, 29 septembrie 2023, în campusul POLITEHNICII București. Programul complet poate fi consultat pe https://riseup.city/

ATENȚIONARE! Ridicările cu balonul în ancoră și zborurile libere se pot realiza exclusiv dacă sunt îndeplinite condițiile meteorologice. Cu drag ne dorim să ridicăm tot Bucureștiul să vadă lumea de sus, dar cât timp condițiile meteo nu asigură siguranța pasagerilor aeronavei, pilotul comandant nu poate ridica balonul. Condiții meteo pentru ridicarea balonului cu aer cald: temperatura sub 30 grade, vânt sub 2 m/secundă cu rafale de maxim 3 m/secundă. Pilotul Comandant este singurul care decide ridicarea balonului, pentru că el este cel care evaluează condiția meteo în dezvoltare. Datele se înregistrează exclusiv conform site-ului Top Meteo.


Pentru o presă întru adevăr, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo

Lasă un răspuns