Campanie agresivă pe străzile din București pentru promovarea parteneriatului civil între persoane de același sex. Mesaje similare, difuzate pe panouri digitale și în Cluj, Iași și Constanța

rostonline.ro

Începând de miercuri, 1 noiembrie, pe străzile din Capitală și-au făcut apariția panouri stradale cu mesaje pro-homosexualitate și în favoarea parteneriatului civil între persoane de același sex.

Campania a fost lansată de MozaiQ, asociație care promovează drepturile homosexualilor din România. Așa cum au anunțat organizatorii, campania este derulată cu sprijinul financiar Active Citizens Fund- Romania, program finanțat de Islanda, Liechenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Primele panouri care vor difuza materiale vizuale au fost amplasate în Piața Națiunile Unite din centrul Capitalei, astfel de mesaje urmând să apară în mai multe zone din București.

Organizatorii anunță că „cea mai mare campanie media LGBTI din România, prin care vizează promovarea parteneriatelor civile între persoane de același sex și deschiderea unei conversații în România despre drepturile comunității LGBTI.” – integral pe rostonline.ro.


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Lasă un răspuns