VREM LIBERTATE? Sau DICTATURĂ DIGITALĂ și SUPRAVEGHERE TOTALĂ?

Foto: magazincritic.ro

Personal, mă preocupă din ce în ce mai puțin subiectele la ordinea zilei în mass-media, plandemii lansate în beneficiul Big Pharma, războaie provocate pentru profitul Complexului Militar Industrial etc.

În schimb, mă preocupă din ce în ce mai mult măsurile și legile strâmbe adoptate într-un cvasi-anonimat, fără proteste ca în plandemie, doar cu câteva semnale de alarma lansate de persoane din societatea civila sau de viitori candidati pentru parlamentul european. Aceste legi anti-nationale și anti-umane în fapt, care se adopta pe tacute, vor afecta drastic viitorul copiilor noștri. Mă preocupă asadar din ce în ce mai mult lumea în care vor trai ei.

Consider că anul viitor, dacă nu intervin alte catastrofe mondiale fabricate în laboratoarele de la Davos, vom avea de ales între LIBERTATE sau sclavie. De aceea cred că e cruciala UNITATEA ROMÂNEASCĂ în jurul singurei formatiuni cu sanse de a accede la GUVERNARE, care și -a declarat raspicat în atâtea randuri OPOZIȚIA la aceste legi liberticide și pozitionarea pentru LIBERTATE.

Și ca să nu spuneti că nu AŢI știut, iată agenda care ni se pregateste în caz că veti alege să dati gir în continuare slugilor care cred că s-au angajat deja să o implementeze, sau în cazul în care nu vă veti prezenta la alegerile de la anul. Pentru că repet va fi în joc LIBERTATEA noastră și a copiilor noștri…

DUMNEZEU SĂ NE AJUTE!

CUM NI SE FURĂ LIBERTATEA

Sub ochii noștri, treptat și în lipsa oricărei reacții de împotrivire firești, civice, legale.

Întîi ne restrîng plățile în numerar, pe urmă vom avea doar monedă virtuală și acces la plăți digitale. Se instituie astfel un control pe proprietate, pe venituri și pe voința noastră. Cine nu e cuminte riscă să nu mai aibă acces la banii lui.

Fiecare din noi va căpăta o identitate digitală, în care vor fi stocate toate informațiile despre noi ca persoană. Decizia e luată deja, iar CE lucrează la implementare.

Alt lucru hotărît: vom călători numai pe baza unui ”certificat verde”, care va atesta că am acceptat inacceptabilul. CE și OMS au bătut palma.

Cenzura opiniei pe internet este o realitate pe rețelele sociale, însă curînd va deveni politică de stat pentru întreg mediul online și obligație pentru instituții publice și private.

Nu vom mai putea mînca decît produse sintetice, pentru că acelea naturale sînt pricină de poluare. Legea porcului, care ne interzice să creștem cîți porci vrem, să-i tăiem în propria ogradă și să-i consumăm în familie și cu prietenii, este doar începutul. Ca și autorizarea hranei pe bază de insecte.

În oraș vom circula numai pe distanțe care pot fi acoperite în 15 minute de mers pe jos, cu bicicleta sau cu mijloace de transport în comun, ca reflex al nebuniei verzi.

Nebunie care va determina transformarea radicală sau dispariția unor industrii, cu consecințe sociale nebănuite.

Morala publică de extracție creștină va fi înlocuită cu una fundamentată ideologic, care ne va împiedica să mai trăim creștinește. Orice recurs la tradiția noastră creștină va fi pedepsit.

Bomboana pe colivă va fi creditul social, de inspirație chineză. Atunci și numai atunci vom fi cu desăvîrșire ”sclavi fericiți”.

Unde a ratat comunismul materialist-dialectic să aducă ”raiul pe pămînt” cu forța, va izbîndi marxismul cultural, care a procedat la reeducare prin sistemul academic, prin presă și divertisment?

Alexandru Mihail


Pentru o presă independentă, ne puteți sprijini cu o donație. Vă mulțumim!


  • MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns