ROMÂNIA CONDAMNAŢILOR…!!! Sau CUM SĂ DAI O LOVITURĂ DE STAT, LEGAL!!!

Foto: magazincritic.ro

  România are astăzi o politică Totalitar-Opresivă şi Dictatorială mai perfidă decât Stalinismul şi Nazismul şi că toate acestea trebuie arătate şi strigăte Lumii întregi…!!!

Statul Român a fost sechestrat de către acestă Oligarhie a Crimei Organizate alcătuită din Klanuri şi Triburi primitive de interlopi, cu tentă de mafie Politică.

Avem acum o nouă Lovitură de Stat un alt Puci, mult mai subtil şi perfid, dat la 28 de ani distanţă de primul, din Decembrie ’89. Atunci a fost doar o repetiţie generală a sistemului comunist-securist, însă astăzi au desăvârşit operă de Subminarea Autorităţii Statului de drept.

Acapararea(ocuparea) tuturor institiilor statului de drept, de către acesta Oligarhie a Crimei organizate, a fost concepută în Laboratoarele securităţii şi ale PCR când s-au gândit cum să atace definitiv Naţiunea şi Poporul, îngenunchindu-ne decisiv şi unde vocea naţiunii şi cerinţele cetăţeanului nu mai sunt demult o obligaţie a celui care conduce…Acum contează doar ceea ce se dictează pe bază de solicitările unui Şef de Klan mafiot sau altul… Nici nu mai contează dacă este legitim sau ilegitim… Şi-au arogat dreptul de a emana legi doar în concordanţă cu interesele lor personale şi de Klan mafiot.

Aşadar este foarte clar că avem parte de o Lovitură de Stat, când o Oligarhie de Klanuri mafiote au pus stăpânire pe toate instituţiile Statului, Subminând Autoritatea Statului de Drept, sechestrând toate drepturile şi Libertăţile cetăţenilor…!! Cum răspundem noi acestei agresiuni fără precedent…???

Cu mare regret o spun iarăşi, că nu răspundem în nici un fel, că avem atitudinea unui învins, al unei naţiuni cotropite deja şi transformată în sclavii perfecţi.

De 28 de ani suntem ameţiţi şi amăgiţi cu o Falsă Opoziţie Politică, în realitate era doar o mare manipulare de adormit prostimea. La fel s-a întâmplat şi cu Sindicatele care erau demult subordonate Mafiei Politice, tocmai pentru adormirea spiritului naţionalist şi patriotic…N-avem Armată Naţională, ci doar o Armată de Mercenari care lupta pentru interesele altor State… N-avem o Opoziţie Civică naţională şi nici măcar nu avem un Partid şi/sau o mişcare Naţionalist Patriotică… Toate aceste “arme” redutabile în restabilirea unui echilibru normal şi firesc al unei Democraţii, au fost uşor şi sigur anihilate de această Oligarie a Crimei Organizate de Klanuri mafiote cu titulaturi pompoase de Partide politice…!!!

Aşadar am rămas singuri în faţa acestor Klanuri mafiote… astăzi, noi cetăţenii de rând, ne dăm seama cât de gravă este situaţia… Dar ceea ce este mai grav este faptul că încă suntem ameţiţi, turmentaţi şi buimăciţi că doar protestând mai putem salva Ţara din ghearele acestor agresori mafioţi…Uităm că de fapt Tara este sub asediu la propriu şi că Duşmanul perfid astăzi s-a deghizat în Guvernanţi Politici care ne-au stopat din acţiuni, mângâindu-ne linguşitor pe creştet, imbuibându-ne mintea cu oferte tentante şi liniştindu-ne pe toţi cu lozinca deja ştiută… ”Dormiţi liniştiţi… noi vă jefuim Statul în continuare”….!!! Iar noi dormitam în pace….!!!

Acum mă întreb şi întreb… Dacă există dovezi evidente(EVIDENTE) că asistăm la o Lovitură de Stat, unică în lume cred, de ce nu se acţionează în acest sens pentru a contracara acesta acţiune… Legal sau mai puţin legal, dar legitim…???!! Este un lucru evident că acum Crima Organizată din România acţionează subversiv sub paravanul unor legi construite tot de Ei, cu migală şi precizia unor mari jefuitori de Bănci, iar orice acţiune de a stopa acesta operaţiune se loveşte de Legislaţia în Vigoare… deci, observăm cât de subtil suntem atacaţi şi terorizaţi, în momentul în care îl tragi de urechi pe Primul ministru, Ministu, Primar sau Prefect… acesta spune imediat că acţionează comform legilor… Ori la fel, pe Dragnea şi Tariceanu… Ei sunt legea… acea lege ilegală şi ilegitimă, dar care le oferă atacatorilor dreptul de a ne desfiinţa fără posibilitatea de a riposta legal… De ce??? Simplu, pentru că Mafia a avut grijă să modifice şi să emită legi antidemocratice şi antinaţionale, fără ca noi cetăţenii să fim de acord şi fără ca nimeni din acea clasă de politruci să intervină… Acum ne trezim, unii dintre noi, când suntem puşi în situaţia de a vedea cum suntem Asediaţi şi cum ni se fură Naţiunea cu legea în mâini, fără posibilitatea de a interveni legal…!! Acum, ne dezmeticim să constatăm că suntem într-o capcană perfectă, în care orice mişcare ne este anihilată de Legi construite special pentru a bloca orice manifestrea de răzvrătire… Acum, atacatorii şi duşmanii ţării arată Lumii întregi ca Ei, Mafia Politică au fost aleşi de naţiune şi că au drepturi şi libertăţi de a ne distruge, pentru că… aşa e legea lor votata de un Parlament, de o instituţie ilegitimă….!!!!!

Există posibilitatea legală de a Dizolva Parlametul…??? Teoretic Da! Practic, Nu!! Pentru că există doar o singură prevedere Constituţională în care Parlamentul poate fi dizolvat… aceea în care guvernul nu poate fi format!!! În rest nici una…!!!

Există posibilitatea de a decreta stare de urgenţă în cazul unei Lovituri de Stat ori agresiune armată…??? Teoretic Da!!! Practic, Nu!! Pentru că există doar o singură prevedere legală şi anume, la propunerea Preşedintelui, cu acordul Parlamentului….!!! Deci ne-am întors de unde am plecat…!!!

Artizanii acestui Puci, Politco-mafiot, au ştiut din start că odată ce au pus stăpânire pe Parlamentul ţării, au şi dat lovitura de graţie acestei Naţiuni….!!! Ceea ce s-a şi întâmplat şi ceea ce a şi recunoscut, Tariceanu, acest geniul al răului, când a afirmat că Parlamentul este Totul….!!! Este Buricul pământului şi centru universului Mafei Politice….!!!

Prin urmare acum nu mai exista nici o posibilitate legală, după legile lor, de a scăpa de şobolanii de la putere….Singură şi unica şansă este doar luptă, la propriu, lupta subversivă, de ‘’gherilă’’ şi asta dacă suntem hotărâţi să scăpăm de Oligarhia Klanurilor Mafiote…!!! Aceasta nu este o instigare la forţa, ci doar o constare la faptul cât de capativi suntem azi, într-o temniţă Rosie…!!!

Trebuie să fim extrem de realişti şi de lucizi, că nu va exista nimeni altcineva, să intervină să ne salveze ţara din ghearlele Klanurilor mafiote, pentru simplu fapt că aceştia acţionează după nişte legi confecţionate de Ei şi la adoptarea lor, naţiunea a dormitat şi nu am protestat…!!!

Din păcate am dormitat şi mai dormim şi tare cred că nu avem nici o şansă reală de a ne dezmetici şi de a ne răzvrăti să schimbăm acum şi total sitemul politic al Oligarhiilor Klanurilor Mafiote.

Oameni buni, dragi romani…acum are loc o Lovitură de Stat… Un Puci comunisto-mafiot şi aşa cum spuneam nu mai este cale de întors. Nu putem să mai permitem asta, după ce la 28 de ani, din Decembrie ’89 a avut loc o altă Lovitură de Stat care ne-a adus în pragul Falimentului şi a ruinei naţionale…!!!

Nu putem, dar trebuie să Luptăm cu toate forţele pentru a ne restabili Democraţia şi libertăţile normale ale Statului de drept. Nu trebuie să mai aşteptăm pentru că şi aşa este târziu. I-am lăsat să ne jefuiască iar acum nu vor să plătească pentru imensă avere jefuită de la noi toţi.

“Lupta” subversivă este singura cale de a ne scăpa de Şobolanii de la putere şi singura şansă pe care o putem da copiilor noştri de a avea o Ţară liberă, prosperă şi democratică, un Stat de drept unde Ei să crescă şi să-şi desăvârşească viitorul lor şi al acestei Naţiuni…!!!

5 ianuarie 2018


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator – Nihil Sine Deo – PRESĂ LIBERĂ

Lasă un răspuns