Foto: magazincritic.ro

  De spectrul sistemului Comunist nu am scăpat încă şi degeaba ni se flutură lozinci pseudo-democaratice, că suntem o ţară democrată şi liberă, când de fapt suntem în plin avânt Neocomunist de sorginte burghezo-comunistă!!!

Puciul organizat în Decembrie ’89 a fost de fapt o rotire a cadrelor din PCR şi o dispersare a comuniştilor, în alte zeci de Partiduleţe, sub directa coordonare a mafiei securiste de atunci.

Sub euforia eliminării unui dictator şi a unei dictaturi, ni se pregătea de fapt în secret, trecerea la o altă dicatura, burghezo-comunistă cu vagi aparenţe democratice, iar noi cetăţenii turmentaţi de aburii acestei euforii, habar nu aveam ce însemna o democraţie şi nici respectul legii şi mai ales al libertăţilor democratice. Abia mult mai târziu, când am început să ne dezmeticim, puţin câte puţin, am constat că de fapt România nu era democrată şi nici liberă, la fel şi noi românii, am rămas de fapt sclavii unei dictaturi a oligarhiei Partidelor Politice…

Însă, planul de devalizare a ţării şi trecerea tuturor averilor Statului în conturile unor mafioţi politruci, a fost bine gândit în aşa măsură încât să nu mai putem revendica şi nici măcar să nu mai putem reface o Democraţie reală pe baze sănătoase pentru Ţară şi pentru Naţiune. Concret au distrus premeditat orice urmă de Opoziţie, civică şi mai ales politică. Cum…?? Simplu prin distrugerea Sindicatelor, cumpărând şi mituind Liderii de sindicat cu salarii şi afaceri fabuloase, profitabile şi ilicite, prin funcţii politice astfel încât să poată bloca orice manifestare de opoziţie. Apoi au distrus Armata Naţională sub paravanul intrării în NATO şi UE, reducând la tăcere ultimul segment “periculos” pentru puterea mafiotă şi care putea fraterniza cu populaţia răsturnând orice dicatură, care ne pregătea lovituri de graţie, concretizate în acest an 2017, când mafia politică instaurată şi înscăunata cu de la sine putere, arbitrar prin legi mistificate ce păreau democratice, au decis să distrugă Justiţia care încă mai acţiona pentru stoparea corupţiei şi pedepsirea mafiei politice ce devalizează ţara şi naţiunea. Apoi au divizat populaţia aplicând sintagma “Divide et impera” ca şi armă letală.

Aşadar ani de zile au acţionat sub diverse forme de acţiune, care mai de care aparent democratice, de la falsul slogan al pluralismului politic de care acum nici măcar nu se mai aminteşte şi până la falsitatea separaţiei puterilor în Stat, în subtext era de fapt o acţiune de comando politic pentru ruinare ţării în folosul Klanurilor şi Triburilor politice, denumite pompos şi Partide politice.

Au reuşit să rupă România în bucăţi, asmuţind parte din populaţia sărăcită şi ameţită de aburii alcoolului şi a manelizarii, cei care stau azi aşteptând să curgă firimituri de bani de la buget doar pentru nemuncă, cât şi parte din pensionarii foşti membrii PCR, care o duceau bine şi în anii dictaturii comuniste, ale căror pensii au crescut substanţial şi/sau ai căror odrasle, azi au niscava funcţii importante prin diverse instituţii special create pentru nomenclatura de Partid. Deoparte ei şi de cealaltă parte noi restul cetăţenilor, hăituiţi şi terorizaţi pentru grija zilei de mâine, de ratele la bănci tot mai mari, de taxe şi impozite, hartuiţi şi bulversaţi de grija viitorului copiilor noştri, am devenit sclavii şi cobaii sistemului Neo-Comunist cu puternice accente de Burghezie Comunistă…!!!

Acesta este, în mare, tabloul sinistru al României Comuniste de azi…!!!

Care este Soluţia..??? Una singură, de fapt şi care ne arată că nu avem cale de întors…!! Izbânda democraţiei nu poate fi decât prin Luptă cu duşmanul perfid instalat la putere şi care îşi concentrează tot mai mult puterea instituţională prin legi dictatoriale impuse la comandă politică de către şefii de Trib şi Klan Politic şi nicidecum de necesitatea şi cerinţa democratică a cetăţenilor….Doar în Dictatura Comunistă nu conta vocea naţiunii şi nici cerinţele cetăţenilor, atunci că şi acum conta şi contează doar Legile şi decretele PCR-ului….PSD-ului…ALDE….PNL…PMP…PNŢCD….etc…etc!!!

De ce oare aceşti indivizi gen Mitralieră, Şerban Nicolae, Nicolicea, Iordache…etc. nu pot fi liniştiţi odată şi odată şi sunt lăsaţi de capul lor prin Parlamentul ţării….??? Oare de ce…??? Oare de ce lideri politici, în fapt lideri de Klan mafiot, precum Dragnea, Tariceanu….apoi cei care acţionează din umbră…Năstase …Voiculescu….etc…etc…sunt lăsaţi liber şi ne neatins, trecând azi pe lângă noi şi razându-ne în nas, considerându-ne fraierii societăţii…?? Sunt atâtea metode şi tactici de a reduce la tăcere pe anumiţi interlopi măcar pentru o perioadă…..!!! Nu pot să cred că eşti parlamentar al opoziţiei în Parlamentul Ruşinii Naţionale şi eşti coleg cu mafioţii puterii politice şi nu întreprinzi nimic pentru ai “linişti”… că treci zilnic pe lângă aceşti siniştri şi îi laşi să meargă mai departe ca şi cum nimic nu se întâmplă… Nu! Refuz să cred asta… Halal opoziţie avem…!!!

Nu pot să accept ideea că liderii Opoziţie politice din parlament nu pot coaliza între ei şi forma un grup de opoziţie solidă şi eficace…!!! Nu pot să înţeleg şi nu pot accepta că anumiţi politiceini care pe net şi/sau pe la televiziuni se dau opozanţi dar în realitate se feresc să facă opoziţie reală, să iasă în Stradă şi să se opună alături de societatea civilă, pentru nu mai este o problemă de Partid politic, este o problemă gravă a Naţiunii Romane, a noastră a tuturor românilor.

Nu-mi pot imagina decât cum ar fi fost dacă de la începutul acestor proteste de stradă ar fi fost o Opoziţie totală şi unită… Opoziţia Politică şi Opoziţia Civică, nu mai vorbesc de Opoziţia Liderilor de sindicat care ar fi coalizat cu Strada şi ar fi făcut greva generală… Cum ar fi fost…??? Păi e simplu… Ar fi fost acum deja dizolvat Parlamentul şi alegeri anticipate. Legile Justiţiei nu ar fi fost măcelărite după bunul lor plac şi nici eliberările din Puşcarii pe bandă şi pe bazele unor legi politice… Ar fi fost deja o Opoziţie puternică şi din partea UE care ar fi văzut o societate hăituită şi terorizată de către o putere politică de tip mafiot… Dar aşa ce am avut…??? Am avut parte de proteste paşnice, sporadice şi timorate. De departe s-a văzut o societate fragmentată şi haotică şi ceea ce este mai dureros este că le-am dat timp, mult mai mult timp decât orice altceva, am dat timp Puterii politice să acţioneze nestingherită, să lanseze tot felul de aberaţii în spaţiul public, acuzând Strada şi pe noi toţi că obstrucţionam instituţiile statului să lucreze… De fapt să ne lucreze pe toţi… !!! Asta am avut şi asta am făcut…!!!

Acum pe final de an 2017 ne trezim prinşi în mijlocul unei mocirle, a unei mlaştini periculoase. Ne trezim, unii dintre noi, că ne aşteaptă un an şi mai greu şi că de fapt nu am obţinut nici o victorie scontată, ci am tot tras de timp, în acelaşi timp în care Puterea politică ne pregăteşte supliciul suprem….Îngenunghierea totală şi ireversibilă…!!! Legile Justiţiei,… Codul Fiscal cu taxe şi impozite biruitoare, pedepse mari pentru cei „mici” care nu plătesc impozitele la Stat… Supunerea Diasporei la Impozitare…Ruinarea totală a sistemului de Sănătate şi a Educaţiei naţionale… Întoarcerea la o Românie Comunistă şi dicataorială mai nimicitoare decât cea din anii ’50 – ’89…etc…etc…!!!

Prin urmare suntem în imposibilitatea unei răzvrătiri, ni s-a inoculat mereu din partea apatrizilor puterii, să nu urâm, să nu facem revoluţie, să nu fim „comunişti”,etc. N-avem iniţiativă… n-avem acţiune!!!

Aşadar, puterea politică îşi consolidează poziţia şi îşi înarmează forţele de ordine, Jandarmeria-Câinii de pază ai sistemului mafiot, îi înarmează cu Tunuri cu apă, Bastoane cu electroşocuri, camera video cu infraroşu şi alte tipuri de arme şi dispozitive necesare lor, pentru a ne dobora orice manifestare a Protestelor de stradă… care şi aşa erau firave şi mai ales Paşnice…!!!

Dacă după 28 de ani de neocomunism nu putem înţelege că avem nevoie de o Mişcare Civic – Patriotică reală şi puternică, mult mai incisivă şi mult mai activă, şi mai ales de un lider, atunci este extrem de grav.

Nu se poate înţelege nici după ceasul al XII-lea ca protestul este cea mai moderată cale de a sensibiliza o Putere politică…??? Că după 300 de zile de proteste nu a obţinut mai nimic…?? Că puterea politică se mişca în voie printre noi şi culmea acţionează şi mai îndârjit…??? Ca de fapt trebuie să schimbăm tactica….?? Că avem acum nevoie de o mişcare de ‘’gherila’’…?? De mişcări şi acţiuni subversive că altfel nu se mai poate, atunci când Mafia politică anunţa oficial că nu vor renunţa la nimic şi pentru nimic, la planurile lor de Ruinare a ţării în folosul lor propriu…??? Oare de ce nu se înţeleg astfel de lucruri care de fapt sunt logice şi normale….?? Este un curs firesc al lucrurilor. Nu putem să stăm imobili şi inactivi şi mai ales impasibili să vedem cu suntem condamnaţi la moarte şi la închisoare chiar, de către o putere politică antidemocratică şi antiromâneasca…!!! Suntem în mare, mare pericol, iar organizaţiile civice care mai sunt, de ce nu fac presiuni puternice la Bruxelles, de exemplu…??? De ce nu se organizează și nu se emit cereri de Azil Politic pentru zeci și mii de români… La ambasade… la ONU… la toate organismele internaţionale, ca si mijloc de presiune și de Protest internaţional faţă de acest Sistem politic Opresiv și Dictatorial…???

Nu putem, nu trebuie şi nu mai avem dreptul să stăm aşa, mai ales când este în joc viitorul copiilor noştri şi viitorul acestei Ţări…!!

12 decembrie 2017


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator – Nihil Sine Deo – PRESĂ LIBERĂ

Lasă un răspuns