Foto: magazincritic.ro

  De departe protestele de pe 20 ianuarie 2018 au fost un real succes… O demonstraţie de forţă democratică. Dar… să nu uităm că am avut parte doar un succes moral… o victorie pur teoretică, aşa cum au tot fost câteva victorii şi anul trecut, în 2017, când de fapt nu am repurtat o victorie decisivă şi palpabilă, ci doar de palmares, pur virtuală…!!!

Prin urmare putem afirma pe bună dreptate că au fost iarăşi nişte… Vise Destrămate…!!! Visul neîmplinit al unei reveniri la o normalitate şi la o democraţie reală unde puterea politică poate şi ştie să asculte vocea străzii, vocea cetăţenilor nemulţumiţi de întreaga cohortă de partide politice care destabilizează şi ruinează Țara…!!!

Oare cât timp ne va trebui să acceptăm, în final, că tactica Protestelor paşnice nu aduce nici un rezultat palpabil şi real…???!! Oare cât timp ne va trebui să înţelegem că protestul este o manifestare democratică doar pentru o conducere politică Democratică, care înţelege şi respecta voinţa naţiuni şi care încearcă să pună în aplicare şi cerinţele cetăţenilor, strigate din stradă timp de un an de zile…??!!! Protestul este cea mai slabă formă de luptă civică şi care se impune doar unei puteri politice cu largi deschideri către democraţie şi nu unei puteri politice Dictatoriale şi cu puternice accente de Totalitarism politic, aşa precum este cea de acum din ţară…!!! 

Ideea este ca protestul a fost un succes… Moral şi Teoretic… dar practic nu a rezolvat mai nimic…!!! Protestul a fost şi… a trecut… Noi rămânem în continuare sub aceeaşi Teroare Neo-comunistă, a unei mafii politice fără precedent şi care va lua măsuri anti-democratice, tot mai agresive….!!!

Să ne înţelegem, dacă aceste proteste ar fi avut şi urmări „practice”adică măcar îşi dădea demisia Dragnea şi Tăriceanu din funcţiile din Parlament şi se accepta renunţarea la modificările legilor Justiţiei cât şi la acele Graţieri de mafioţi politici, atunci se înţelege că Protestul şi-ar fi atins obiectivul propus, cel puţin parţial… Dar aşa…???!!!

Departe de mine să critic protestul în sine şi mai ales pe participanţii protestatari. Personal nu fac decât să trag semnale de alarmă şi să arăt că totuşi direcţia şi tactica protestelor a intrat în derizoriu şi ca problema de fond rămâne total nerezolvată…!!! Adică, toate cerinţele protestatarilor sunt luate în derâdere şi nici măcar nimeni din puterea Politică actuală, nu doreşte să recunoască ce greşeli şi ce erori grave de la “legile” nescrise ale democraţie sunt nerespectate/încălcate şi mai mult sunt anulate pe motiv ca…actuala putere este aleasă în mod democratic şi ca protestaterii sunt doar nişte persoane imorale şi mai ales adunaţi cu forţa de anumite forţe oculte, pentru a anula votul lor “democratic”….!!! Nimic mai fals şi mai eronat…!!!

Şi totuşi, forţele politice de la putere, nu doresc nici un moment să dialogheze cu strada şi cu cetăţenii şi nici măcar să accepte cerinţele naţiunii… Ei politrucii de la putere merg mai departe cu planurile lor de devalizarea bugetului şi de ruinarea ţării şi totul într-un mod legal, dar ilegitim… adică legalizat de această mafie politică…!!!

Oameni buni….Dragi români…Trebuie să schimbăm Tactica şi metodele de luptă anti-mafie şi antisistem politic Dictatorial….!!!

Am tot spus şi am tot repetat… un an de zile în care noi toţi am ales aceeaşi cale, inactivă şi inficientă unde nici măcar nu am găsit metode de a informa practic pe toţi cetăţenii României despre cei care ne conduc ţara şi destinele…. Nu am reuşit măcar să tipărim afişe, postere şi fluturaşe cu toţi paralmetarii şi toţi aleşii locali şi naţionali cu nume prenume, cu funcţii deţinute, cu afaceri cu statul şi banii jefuiţi de aceştia, dar mai ales cu averile lor… trebuia să-i demascăm în fata naţiunii şi a lumii întregi…!!! Să le fi împânzit prin toată ţara şi prin toată Europa chiar..!!! Şi acum avem cetăţeni prin ţară, mai ales în rural unde încă nu cunosc de ce sunt contestaţi cei din conducerea ţării şi/sau cei din conducere Locală/Judeţeană….???!!! Apoi dacă mâine ar fi alegeri… aceşti cetăţeni ar vota iar PSD si ALDE… Asta ne dorim oare…???!!!

Nici până acum nu s-a reuşit să punem în practică o formă de Boicot al Parlamentului prin orice mijloc… Şi nu numai al Parlamentului… al Ministerelor… al Primăriilor şi al Consiliilor Judeţene… mergând chiar şi la unele ambasade şi instituţii ale UE, ONU, etc….!!!

Nici în prezent nu s-a intervenit cu orice altă formă de manifestare de luptă civică… Accesând site-uri ale unor organisme internaţional, UE…ONU…etc pentru a informa starea de incompatibilitate în care se afla Oligarhia crimei organizate din România, încă din 2009 şi cu prevedrile Constituiei, arătând şi informând şi cetăţeni din afară, că în ţară este în derulare un Puci Politco-Mafiot….!!!

Constituţia României prevede foarte clar…”ARTICOLUL2(1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.

(2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu. ”

Ce înseamnă Suveranitate de stat = supremație a puterii de stat în interiorul țării și independență față de puterea altor state; care constă în supremația puterii de stat…!!!

Prin urmare referendumul din 2009 trebuia expres pus în practică imediat şi deci Toate mandatele de după 2009 sunt nule, la fel şi toate adoptările legale după acestă dată sunt NULE, de fapt şi de drept şi trebuie abrogate….!!!

La fel şi acest Parlament al Trădării naţionale trebuie declarat Nul şi nelegitim iar legile adoptate până în prezent să fie abrogate…!!!

Aşadar suntem în continuare prizonierii propriei noastre capcane şi propriilor noastre iluzii şi frustrări şi încă nu suntem în stare să acţionăm real şi pragmatic pentru a înlătura de la puterea politică pe acei interlopi penali cu titulatura de politicieni aleşi legitim….!!!

Oare cât timp vom rezista sa mergem pe aceeaşi cale batătorită și fără sorţi de izbândă…???!!!

22 ianuarie 2018


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator – Nihil Sine Deo – PRESĂ LIBERĂ

Lasă un răspuns