Alin Funerare asigură toate cele de trebuință pentru o înmormântare (Dolj)

Facebook

Cu o experiență de 20 de ani în domeniul serviciilor funerare, Alin Funerare se definește mai mult ca un loc unde oamenii găsesc sprijinul de care au nevoie în clipele grele și mai puțin ca o firmă care oferă doar servicii.

Alin Funerare pune la dispoziția celor care îi trec pragul toată expertiza și priceperea acumulată de-a lungul anilor, pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste clipele grele cauzate de pierderea unei persoane dragi.

Alin Funerare oferă consultanță pentru a alege serviciile care se potrivesc cel mai bine cerințelor clientului, servicii de cea mai bună calitate la cele mai accesibile prețuri.

Cu un personal bine pregătit și calificat în serviciul funerar, Alin Funerare oferă consiliere gratuită tuturor persoanelor aflate în suferință după pierderea unei persoane apropiate. Aici, oricine va găsi mereu o persoană pregătită să ofere un sfat sau o îndrumare.

Firma deține toate autorizațiile legale, inclusiv sală de pregătire și îmbălsămare, cameră frigorifică autorizată. Spațiile respectă toate standardele profesionale în domeniu, iar calitatea serviciilor este garantată.

Conform obiceiurilor ortodoxe, Alin Funerare asigură toate cele de trebuință pentru o înmormântare în spiritul tradiției: prosoape, eșarfe, batice, batiste, meniuri (dulce și post), colive, colaci, prescuri și pachețele. Oferta este flexibilă, putând fi diversificată în funcție de solicitările clientului. (condoleante.ro)


 MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Lasă un răspuns