Conacul Olarilor. Povestea noastră (P)

conaculolarilor.ro

Dragă vizitator,

Vrem să-ți spunem câteva lucruri despre locul în care vrei să vii.

Pensiunea ,,Conacul Olarilor” nu are doar numele familiei noastre, Olaru, ci și spiritul casei noastre. Perioada construcției pensiunii a fost dificilă, cu multe întâmplări, iar combustibilul din fiecare zi a fost gândul că tocmai punem fundația unui spațiu care ne cuprinde pe toți. Nimic durabil nu se obține simplu, ne spuneam când era greu! 

conaculolarilor.ro

Nu, familia noastră nu este perfectă, dar în tot amestecul de emoții și gânduri, ne ține legați dorința de fi aproape unul de celălalt. Ne dorim să găsim în fiecare zi alte motive să rămânem sprijin unul pentru altul. Nu doar datorită proverbului ,,sângele apă nu se face”.

Zidurile pensiunii și fiecare simbol pe care o să-l găsiți în interior reprezintă calea prin care vrem să facem imposibil de desfăcut nodul care ne leagă.

Știm că tu, cel care ne calci pragul, înțelegi că nu am construit doar o clădire, ci o poveste, un loc de trăit multe amintiri frumoase. Am pus și valorile în care credem, pe care le-am primit moștenire și pe care le dăm mai departe, scrijelite pe ușa de la intrare și în noi.  

Contribuie la această stare și locația, Baia de Fier, o comună din județul Gorj, Oltenia de sub Munte, cu o multitudine de locuri de văzut și simțit. La Baia de Fier este Peștera Muierilor, prima peșteră electrificată din România. Tot aici poți avea o aventură unică în țara noastră, în hamacele puse pe munți. Tot noi suntem primii și la numărul de trasee via-ferrata din țară. 🙂

Iar dacă vorbim despre concept, la Pensiunea ,,Casa Olarilor” ne-am propus să păstrăm tradiția, dar să nu fim învechiți. Să reinterpretăm simboluri tradiționale, dar să fim autentici. Să dezvăluim lucruri de care de mult nu se mai vorbește. Am luat tot ce ne-au lăsat bun vechile generații, dar vrem să ne punem și noi amprenta.

Familia Olaru

Rezervă acum!


Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo

Lasă un răspuns