Gala Tineretului din România, Târgu-Jiu 2023: Au fost premiați tinerii cu merite deosebite, implicați în societatea românească | VIDEO

Foto: Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu

La Gala Tineretului din România organizată sâmbătă la Târgu-Jiu au fost premiați tinerii cu merite deosebite în mai multe domenii, implicați în dezvoltarea societății românești. Evenimentul a avut loc în aula Universității „Constantin Brâncuși”, transmite Basilica.

Gala Tineretului din România a fost organizată de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse în Târgu-Jiu, orașul desemnat „Capitala Tineretului din România” în 2023, citează aceiași sursă.

Sub sloganul „Generația viitorului”, ediția din acest an este găzduită de orașul Târgu Jiu. Aflată la cea de-a VIII-a ediție, Gala Tineretului reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente de tineret, prin care sunt recunoscute și premiate meritele tinerilor implicați în societatea românească, subliniază Andreea Scarlat care a obținut premiul I la secțiunea Tânărul profesor al anului 2023.

Aflată la cea de-a VIII-a ediție, Gala Tineretului reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente de tineret, prin care sunt recunoscute și premiate meritele tinerilor implicați în societatea românească.

Evenimentul a debutat cu intonarea imnului de stat, interpretat de Corul ,,Orpheus” al Liceului de Arte ,,Constantin Brăiloiu”și cu citirea mesajelor transmise de autoritățile publice locale. 


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Lasă un răspuns