O tânără de succes explică de ce s-a întors în România din „paradisul” Danemarca

r3media.ro

M-a oripilat ce-am găsit acolo. România are inima mea, consider că România este a celor care se întorc să o ajute să crească, să se dezvolte.

Cristina Șevcenco, o tânără româncă din Bârlad, a povestit pe rețelele de socializare cum a luat decizia de a se întoarce în țară, după mai mulți ani în care a locuit în Danemarca.

Tânăra a povestit, pe parcursul mai multor clipuri postate pe tiktok, care este realitatea din țara lui Hamlet, față de ceea ce mass-media prezintă românilor, ca fiind un fel de „paradis” al țărilor nordice

Antreprenoare de succes, care lucrează cu firme din străinătate, tânăra a spus că în Danemarca, situația este foarte gravă din punct de vedere social: acolo, depresia și consumul de alcool sunt la niveluri uriașe, iar conceptul de familie este țăndări.

„Mass-media ascunde ceea ce se întâmplă de fapt, în Danemarca.

Tinerii sunt predispuși să devină alcoolici, pentru că beau de la o vârstă foarte fragedă, nici în România nu se bea atât de devreme.

Ei beau cantități industriale de vodcă, la orice oră, în orce zi, înainte să se ducă la școală, înainte să urce la volan.

Danemarca este țara cu cel mai mare consum de antidepresive, în special Xanax. Toți prietenii mei erau pe Xanax. Toată lumea bea și toată lumea fumează.

Relațiile incestuoase sunt foarte, foarte populare. Pe mine m-a oripilat țara.

Acolo nu există conceptul de „întâlnire”: fiecare se întâlnește cu cine vrea. În orașul în care locuiam a izbucnit, la un moment dat, o epidemie de boli cu transmitere sexuală.

În Danemarca se insistă pe partea de explorare sexuală. O profesoară de-a mea m-a întrebat dacă am încercat vreodată cu o femeie”, a spus ea. (…) – integral pe r3media.ro.


MAGAZIN CRITIC 

Lasă un răspuns