ROMÂNIA CONDAMNAŢILOR PENAL…!!!

Foto: magazincritic.ro

    Statul Român a fost sechestrat de către o Oligarhie a Crimei Organizate alcătuită din Klanuri şi Triburi primitive de interlopi, cu tentă de mafie Politică, deghizate in Partide politice.

Avem acum o nouă Lovitură de Stat un alt Puci, mult mai subtil şi perfid, dat la 28 de ani distanţă de primul, din Decembrie ’89. Atunci a fost doar o repetiţie generală a sistemului comunist-securist, însă astăzi au desăvârşit operă de Subminarea Autorităţii Statului de drept.

Acapararea(ocuparea) tuturor institiilor statului de drept, de către acesta Oligarhie a Crimei organizate, a fost concepută în Laboratoarele securităţii şi ale PCR când s-au gândit cum să atace definitiv Naţiunea şi Poporul, îngenunchindu-ne decisiv şi unde vocea naţiunii şi cerinţele cetăţeanului nu mai sunt demult o obligaţie a celui care conduce… Acum contează doar ceea ce se dictează pe bază de solicitările unui Şef de Klan mafiot sau altul… Nici nu mai contează dacă este legitim sau ilegitim… Şi-au arogat dreptul de a emana legi doar în concordanţă cu interesele lor personale şi de Klan mafiot.

Aşadar este foarte clar că avem parte de o Lovitură de Stat, când o Oligarhie de Klanuri mafiote au pus stăpânire pe toate instituţiile Statului, Subminând Autoritatea Statului de Drept, sechestrând toate drepturile şi Libertăţile cetăţenilor…!! Cum răspundem noi acestei agresiuni fără precedent…???

Cu mare regret o spun iarăşi, că nu răspundem în nici un fel, că avem atitudinea unui învins, al unei naţiuni cotropite deja şi transformată în sclavii perfecţi.

De 28 de ani suntem ameţiţi şi amăgiţi cu o Falsă Opoziţie Politică, în realitate era doar o mare manipulare de adormit prostimea. La fel s-a întâmplat şi cu Sindicatele care erau demult subordonate Mafiei Politice, tocmai pentru adormirea spiritului naţionalist şi patriotic…N-avem Armată Naţională, ci doar o Armată de Mercenari care lupta pentru interesele altor State… N-avem o Opoziţie Civică naţională şi nici măcar nu avem un Partid şi/sau o mişcare Naţionalist Patriotică… Toate aceste “arme” redutabile în restabilirea unui echilibru normal şi firesc al unei Democraţii, au fost uşor şi sigur anihilate de această Oligarie a Crimei Organizate de Klanuri mafiote cu titulaturi pompoase de Partide politice….!!!!

Aşadar am rămas singuri în faţa acestor Klanuri mafiote… astăzi, noi cetăţenii de rând, ne dăm seama cât de gravă este situaţia… Dar ceea ce este mai grav este faptul că încă suntem ameţiţi, turmentaţi şi buimăciţi că doar protestând mai putem salva Ţara din ghearele acestor agresori mafioţi… Uităm că de fapt Tara este sub asediu la propriu şi că Duşmanul perfid astăzi s-a deghizat în Guvernanţi Politici care ne-au stopat din acţiuni, mângâindu-ne linguşitor pe creştet, imbuibându-ne mintea cu oferte tentante şi liniştindu-ne pe toţi cu lozinca deja ştiută… ”Dormiţi liniştiţi… noi vă jefuim Statul în continuare”….!!! Iar noi dormitam în pace….!!!

Acum mă întreb şi întreb….Dacă există dovezi evidente(EVIDENTE) că asistăm la o Lovitură de Stat, unică în lume cred, de ce nu se acţionează în acest sens pentru a contracara acesta acţiune….Legal sau mai puţin legal, dar legitim…???!! Este un lucru evident că acum Crima Organizată din România acţionează subversiv sub paravanul unor legi construite tot de Ei, cu migală şi precizia unor mari jefuitori de Bănci, iar orice acţiune de a stopa acesta operaţiune se loveşte de Legislaţia în Vigoare…deci, observăm cât de subtil suntem atacaţi şi terorizaţi…!!!

În momentul în care îl tragi de urechi pe Primul ministru, Ministu, Primar sau Prefect… acesta spune imediat că acţionează comform legilor… Ori la fel, pe Dragnea şi Tariceanu… Ei sunt legea… acea lege ilegală şi ilegitima, dar care le oferă atacatorilor dreptul de a ne desfiinţa fără posibilitatea de a riposta legal… De ce??? Simplu, pentru că Mafia a avut grijă să modifice şi să emită legi antidemocratice şi antinaţionale, fără ca noi cetăţenii să fim de acord şi fără ca nimeni din acea clasă de politruci să intervină… Acum ne trezim, unii dintre noi, când suntem puşi în situaţia de a vedea cum suntem Asediaţi şi cum ni se fură Naţiunea cu legea în mâini, fără posibilitatea de a interveni legal….!! Acum, ne dezmeticim să constatăm că suntem într-o capcană perfectă, în care orice mişcare ne este anihilată de Legi construite special pentru a bloca orice manifestrea de răzvrătire… Acum, atacatorii şi duşmanii ţării arată Lumii întregi ca Ei, Mafia Politică au fost aleşi de naţiune şi că au drepturi şi libertăţi de a ne distruge, pentru că… aşa e legea lor votata de un Parlament, de o instituţie ilegitimă….!!!!!

Există posibilitatea legală de a Dizolva Parlametul…??? Teoretic Da! Practic, Nu!! Pentru că există doar o singură prevedere Constituţională în care Parlamentul poate fi dizolvat….aceea în care guvernul nu poate fi format!!! În rest nici una…!!!

Există posibilitatea de a decreta stare de urgenţă în cazul unei Lovituri de Stat ori agresiune armată….??? Teoretic Da!!! Practic, Nu!! Pentru că există doar o singură prevedere legală şi anume, la propunerea Preşedintelui,  cu acordul Parlamentului….!!!! Deci ne-am întors de unde am plecat…!!!!

România mai este un Stat Suveran..?? Teoretic Da! Practic Nu!!! Pentru ca legea fundamenrtala în Stat, Constitutia României nu este repectată ad’literam si este interpretată de catre CCR la o comandă politică…Atunci in 2009 decizia CCR de ce nu s-a pus în practică….? CCR-ul a validat referendumul… dar a interpretat constitutia în favoarea Politrucilor așa cum face și acum…!! Nici astazi nu avem un Parlament asa cum a fost votat la referedumul din 2009… De ce ??? Simplu! Pentru ca institutiile Statului au fost atacate și acaparate de catre Oligarhia Partidelor Politice și au confiscat dreptul cetatenilor de a fi Suverrani în propria noastră Țară….!!!

Artizanii acestui Puci, Politco-mafiot, au ştiut din start că odată ce au pus stăpânire pe Parlamentul ţării, au şi dat lovitura de graţie acestei Naţiuni….!!! Ceea ce s-a şi întâmplat şi ceea ce a şi recunoscut, Tariceanu, acest geniul al răului, când a afirmat că Parlamentul este Totul….!!! Este Buricul pământului şi centru universului Mafei Politice….!!!!

Prin urmare acum nu mai exista nici o posibilitate legală, după legile lor, de a scăpa de şobolanii de la putere… Singură şi unica şansă este doar luptă, la propriu, lupta subversivă, de ‘’gherilă’’ şi asta dacă suntem hotărâţi să scăpăm de Oligarhia Klanurilor Mafiote…!!! Aceasta nu este o instigare la forţa, ci doar o constare la faptul cât de capativi suntem azi, într-o temniţă Rosie…!!!

Trebuie să fim extrem de realişti şi de lucizi, că nu va exista nimeni altcineva, să intervină să ne salveze ţara din ghearlele Klanurilor mafiote, pentru simplu fapt că aceştia acţionează după nişte legi confecţionate de Ei şi la adoptarea lor, naţiunea a dormitat şi nu am protestat, nu s-a razvrătit…!!!

Trebuie să acţionăm şi pentru a lupta la propriu împotriva acestui sistem politic devastator… Cum..?? Simplu, fiecare dintre noi să se considere Om de bază în oştirea ţării şi să acţioneze individual pentru a boicota/sabota sistemul mafiot de la conducerea ţări să fim noi “eroii necunoscuţi”… Nu trebuie să mai aşteptăm pe nimeni şi nimic de la nimeni… pentru că suntem atât de dezbinaţi şi de demoralizaţi încât este foarte clar că nu vom mai avea sorţi de izbândă de a ne uni şi forma o Opoziţie Civică la scară naţională… asta s-a şi urmărit de către mafia politică… Dezbină şi Supune…!!!

Prin urmare trebuie să acţionăm individual…. Pentru asta am să mă repet iar şi iar…  Există, acum metode şi tactici de luptă antisitem din ce în ce mai rafinate, mai sofisticate şi mai diverse, însă trebuie să avem o opoziţie organizată şi un lider… Nu însă aşa cum acţionăm acum… A te bate cu cineva nu însemna neapărat a folosi forţa fizică… A „lupta” pe un sistem informatic… a compromite nişte licitaţii trucate cu statul, ale unor interlopi afacerisiti… A „Lupta” mediatic… A „lupta” subversiv… A lupta, a boicota şi sabota un sistem o entitate…etc!!!! Şi în general a „lupta” mai înseamnă a combate, a te împotrivi pentru a înlătura o situaţie ori un duşman…. Prin această tactică vom putea noi toţi să contribuim la prăbuşirea sistemului… din interior… Fără compromisuri şi foarte discret… simplu. Nu trebuie să mai asteptam un “Lider” care să ne conducă, ci acţionând chiar noi, eu, tu oricare dintre noi….!!! Nu trebuie să ne mai lamentam atât pe Fb şi să tot cerem una şi alta, nu ştiu cărei instituţii… o facem şi gata… atunci vor şti şi Ei cei care acum de fapt ne împing la asemenea gesturi că poporul se răzvrăteşte..!!!

Poţi confecţiona/ tipări 1000 de manifeste, afişe, postere şi-sau fluturaşe cu toţi paralmetarii şi toţi aleşii locali şi naţionali cu nume prenume, cu funcţii deţinute, cu afaceri cu statul şi banii jefuiţi de aceştia, dar mai ales cu averile lor…??? Atunci chiar trebuie s-o faci… E simplu, economic şi foarte eficient… La fel şi împrăştierea lor… îţi trebuie doar imaginaţie şi un pic de curaj…!!!!

Putem să punem în practică o formă de Boicot al Parlamentului prin orice mijloc….??? Atunci chiar s-o facem… Şi nu numai al Parlamentului… al Ministerelor… al Primăriilor şi al Consiliilor Judeţene… mergând chiar şi la unele ambasade şi instituţii ale UE, ONU, etc….!!! Dacă aceste sistem Politico-mafiot ne împinge la asemenea acţiuni atunci chiar să trecem şi să acţionăm… Este ultima noastră şansa de a mai salva Ţara şi Naţiunea din Ghearele acestei Caracatiţe Mafiote… şi atunci nimeni nu ne va mai condamna şi abia atunci ni se vor alătura milioane de cetăţeni din Europa şi din întreaga lume….!!! Este Datoria fiecăruia dintre noi să acţionăm aşa, avem şi Constituţia de partea noastră… ARTICOLUL 55 (1) Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România… Atunci s-o apărăm, fiecare dintre noi aşa cum putem… Nu mai avem cale de întors…!!!!

Acest articol nu este nici pe departe un îndemn, nici o instigare la folosirea forţei şi/sau la eludare legilor. Acest articol se doreşte a fi un semnal de alarmă pentru noi cetăţenii fără spate politic şi fără apărare, o chemare la vigilenţă sporită în a ne proteja proprietăţile, familiile şi ţara, în faţa unor interlopi care, comform legislaţiei actuale au liber prin lege la jafuri, la crimă şi la ruinarea Ţării….!!!!

30 iulie 2018


Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo

 

Lasă un răspuns