Activitate antidrog la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din Tg-Jiu

pixabay.com, OpenClipart-Vectors

Marți, 06 februarie 2024, la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din Tg-Jiu, s-a desfăşurat o activitate din cadrul Proiectului „Viața și sănătatea ta sunt pe primul loc”, având drept partener Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (C.P.E.C.A.) Gorj, prin reprezentant inspector Șoșoi Laurențiu. Elevii de la C.Ș.E.I. Tg-Jiu au fost coordonați de doamna profesoară Mămară Loredana și de bibliotecar Țacu Mihaela.

Programul activităţii a constat în vizionarea unor prezentări, a unor filmulețe educaționale privind prevenirea consumului de droguri și de substanțe interzise, realizarea unor materiale pe teme de educație antidrog.

Scopul activităţii a fost formarea unor atitudini pozitive și responsabile față de sănătatea proprie și a celor din jur, prevenirea consumului de droguri în rândul adolescenților din grupa de vârstă 15-20 ani, precum și implicarea acestora într-o serie de activități educative care promovează prevenirea consumului de substanțe interzise. Cadrele didactice implicate au fost Mămară Nicoleta Loredana, Sgondea Simona, Iliescu Cecilia, Țacu Mihaela, Pătrășcoiu Adriana, Stroia Letiția.


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Lasă un răspuns