12 aprilie 2024: Magazin media pentru o presă națională

Sursa foto: Pixabay

Vă recomandăm pentru ziua de astăzi la rubrica “Magazin media pentru o presă națională”, următoarele articole de presă:

MApN: Forțele Navale Române organizează, în perioada 8 – 21 aprilie, exercițiul multinațional „Sea Shield 24”, la care vor lua parte 12 state aliate și partenere, precum Bulgaria, Franța, Georgia, Grecia, Italia, Marea Britanie, Moldova, Regatul Țărilor de Jos, Polonia, Portugalia, Turcia și Statele Unite ale Americii. De asemenea, vor participa și celelalte categorii de forțe din Armata României, precum și structuri din sistemul național de apărare.

Agerpres: Atacuri cu drone întreprinse de Rusia în timpul nopţii asupra sudului Ucrainei au cauzat un incendiu la o facilitate energetică în regiunea Dnepropetrovsk şi au avariat o infrastructură critică în regiunea Herson, au anunţat vineri autorităţile ucrainene locale, informează Reuters.

MAI: Menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, supravegherea și controlul frontierei de stat și acordarea asistenței medicale de urgență au reprezentat principalele misiuni ale efectivelor Ministerului Afacerilor Interne din ultimele 24 de ore. Efectivele MAI au intervenit, în ultimele 24 de ore, la 4.385 de evenimente, 2.771 fiind circumscrise ordinii publice, iar 1.614 fiind situații de urgență.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns