23 aprilie 2024: Magazin media pentru o presă națională

Vă recomandăm pentru ziua de astăzi la rubrica “Magazin media pentru o presă națională”, următoarele articole de presă:

Hotnews: Duminică noapte, Departamentul de Stat al Statelor Unite a publicat Raportul său privind situația drepturilor omului în România, în anul 2023.

Agerpres: Tenismanul sârb Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, a fost ales sportivul anului în cadrul celei de-a 25-a ceremonii a Premiilor Laureus, Oscarurile pentru sport, desfăşurată luni seara la Galeria de cristal a Palatului Cibeles din Madrid, informează AFP.

Știrile PRO Tv: Racheta folosită în presupusul atac israelian asupra unei baze militare din apropierea orașului iranian Isfahan din noaptea de joi-vineri a fost o rachetă aer-sol de suprafață dezvoltată la nivel local, numită The Rampage, potrivit mai multor surse, scrie The Times of Israel.

Libertatea.ro: Ministrul de externe, Serghei Lavrov, a sugerat cu fermitate că Rusia intenționează să pună mâna pe orașul Harkov, din nord-estul Ucrainei, fiind astfel primul înalt oficial de la Kremlin care a identificat orașul ca o potențială țintă, scrie Bussines Insider. Integral pe: Libertatea.ro


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns