Protest și revoltă la Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România – 29 Aprilie – ora 16.00!

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România – Dictatură, pluton de execuție și temniță inchizitorială de Ev Mediu contemporan!

Vicepreședintele UZPR Miron Manega – marele jurnalist, poet și demiurg liric al valorilor naționale – este pus de-a dreptul în lanțurile infamei trădări… de proprii săi colegi (o parte) pentru vina de a fi slujitorul memoriei Martirilor și Mucenicilor Golgotei Românești!

Am mers împreună pe urmele însângerate ale lui Avram Iancu, Brâncuși, a venit în Parlamentul României pentru drepturile istorice ale Moților, a făcut marșuri cultural istorice, și-a înscris și și-a bătut viața pe crucile celor osândiți de hazardul istoriei… la batjocuri și umilințe greu de dus de un spirit obișnuit!

Împotriva oricăror riscuri și amenințări cu moartea – Miron Manega… și-a încrustat idealurile pe mult pătimitul Tricolor! Am ridicat împreună Tricolorul cu Avram Iancu la porțile Palatului Cotroceni și în Cetatea Alba Iulia, trudește ca un scrib liturgic la Ziarul Național CERTITUDINEA – pentru onoarea și demnitatea identitară a neamului nostru milenar – a cărui cultură și istorie este ascunsă în arhivele Cancelariilor europene!

Acest om este o Instituție națională, este păstrătorul sigiliilor Voievozilor și Cărturarilor, este Letopisețul Martirilor, Eroilor și Mucenicilor descinși din cultura nord-dunăreană, întâia cultură din Europa… cum spun scrierile antice și contemporane!

Acest cruciat identitar… este condamnat de niște călăi și jefuitori ai Culturii și Limbii române… la eliminarea din viața publică a Națiunii sale… pentru care s-a răstignit și s-a crucificat cu smerenie apostolică!

Judecați domniile voastre!

În poză – cu Miron Manega și Avram Iancu la porțile Palatului Cotroceni!

Laurian Stănchescu, scriitor, jurnalist, istoric literar!


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns