13 mai 2024: Magazin media pentru o presă națională

Bucuresti/Guvern

Vă recomandăm pentru ziua de astăzi la rubrica “Magazin media pentru o presă națională”, următoarele articole de presă:

MAI: Peste 800 de șoferi au fost scoși din trafic, în ultimele 24 de ore, reprezentând un pericol pentru ceilalți participanți.

  • 14 persoane au fost salvate în urma intervențiilor angajaților MAI.
  • 830 de șoferi au rămas fără permise de conducere după ce au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic.
  • 174 de persoane au fost prinse de structurile de ordine publică în momentul sau imediat după săvârșirea unei infracțiuni.
  • 27.200 de verificări cu aplicația eDAC pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale. Integral pe: MAI

HotNews: Sute de persoane au protestat luni, în Piața Victoriei, cerând Guvernului reducerea fiscalității în muncă. De la ora 12:00, participanții la mitingul organizat de Blocul Național Sindical au plecat apoi în marș spre sediile Ministerelor Economiei și Muncii.

Dronele Serviciului de informatii al Apararii din Ucraina (DIU) au atacat rafinaria de petrol din Volgograd, in Rusia, in noaptea de 10 spre 11 mai, a declarat o sursa din DIU pentru Ukrainska Pravda.

„In noaptea de 10-11 mai dronele DIU au facut o vizita la rafinaria de petrol din Volgograd, detinuta de PJSC LUKOIL-Volgogradneftepererabotka, la ora 03:45. Au fost afectate unitatile primare de prelucrare a petrolului AVT-1 si AVT-6”, a precizat sursa. Integral pe: aktual24.ro


  • Contactați-ne oricând. Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!
  • Apărăm Credința și Patria. Susținem Monarhia, Familia, Cultura, Tradiția și Viața de la concepție la moartea naturală.

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Presă cu frică de Dumnezeu

Lasă un răspuns