14 mai 2024: Magazin media pentru o presă națională

Vă recomandăm pentru ziua de astăzi la rubrica “Magazin media pentru o presă națională”, următoarele articole de presă:

MAI: Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare #SigurantaOnline, asupra creșterii fraudelor de tip spoofing în ultima perioadă, prin care persoanele în cauză se prezintă ca funcționari bancari și utilizează în fals numere de telefon ale băncilor sau similare, folosind un discurs inedit, persuasiv și înșelător.

G4Media: Senatoarea S.O.S România, Diana Ivanovici Şoşoacă, a cerut marţi, în şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată Zilei Solidarităţii şi Prieteniei dintre România şi Statul Israel, ca în această zi să se comemoreze Ziua naţională de cinstire a martirilor din temniţele comuniste, ea acuzând Parlamentul de trădare. ”Într-o perioadă normală, gestul pe care îl facem astăzi ar fi avut o importanţă deosebită în sine, dar în contextul actual, marcarea la nivel national a Zilei solidarităţii şi prieteniei dintre România şi Statul Israel este cu adevărat un act istoric”, a declarat deputatul Silviu Vexler, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România (FCER), transmite News.ro.

Adevărul: Compania a anunțat recent o pierdere netă anuală de 7 miliarde de dolari, prima din 1999 încoace, ca urmare a unui declin abrupt al comerțului cu Europa. Problemele Gazprom reflectă impactul profund pe care sancțiunile europene l-au avut asupra industriei gazului din Rusia, precum și limitele parteneriatului tot mai mare al Moscovei cu China.


  • Contactați-ne oricând. Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!
  • Apărăm Credința și Patria. Susținem Monarhia, Familia, Cultura, Tradiția și Viața de la concepție la moartea naturală.

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Presă cu frică de Dumnezeu

Lasă un răspuns