Despre noi

magazin-critic-despre-noi

  • Primul număr al revistei MAGAZIN CRITIC apare în luna martie 2007.
  • Din luna decembrie 2013 și până în prezent apare și în mediul online.
  • Prin decizia din 13.05.2014, CENTRUL NAŢIONAL ISSN – BIBLIOTECA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI a înregistrat publicația și în variată online respectand Legea nr. 111/1995 republicată și Legea nr. 186/2003, privind promovarea culturii scrise după cum urmează:

Magazin critic (online) = ISSN 2360 – 3321

                                            ISSN–L 1842 – 8541


  Susținem libertatea de expresie, de adunare și dreptul fiecăruia de a se face auzit. Oferim o voce celor care nu sunt luați în seamă. Nu avem sprijin de la moguli, corporații media sau politicieni. Respingem orice amestec al politicului, indiferent de ideologie, în activitatea jurnalistică. Avem sedii în București, Craiova, Târgu-Jiu, Motru, Jupânești (Gorj), Suceava, Oradea, Iași (România), Sardinia / Samugheo (Italia), și o rețea de corespondenți în țară și în afara granițelor. Cu ajutorul echipei EURO EDUCATION avem acces la informații din mai multe țări afiliate la proiectele noastre statutare. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. 


 RESPONSABILITATEA TEXTELOR PUBLICATE APARŢINE ÎN EXCLUSIVITATE AUTORILOR !


CONTACT:


Susține MAGAZIN CRITIC, presa independentă, susține adevărul

donează prin Transfer Bancar APE

CONT LEI: RO07BACX0000000831985002 UNICREDIT TIRIAC

sau platforma PATREON sau PayPal.

Pentrul: ziarul MAGAZIN CRITIC

  • Dacă doriți sprijiniți munca voluntarilor DART în dezvoltarea acestei publicații, puteți dona utilizând datele: Asociația Down Art Therapy, Tg-Jiu, Gorj, Cod SWIFT CECEROBU, CUI 3458 2574IBAN RO45 CECE GJ 0130 RON 0726755 – deschis la CEC Bank Sucursala Tg-Jiu, cu mențiunea: ,,MC”. Mulțumim!

Suntem dispuşi pentru a face schimb de link-uri sau bannere. Pentru advertoriale specificaţi subiectul şi condiţiile impuse. De asemeni, ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a alege colaborarea cu bloguri / site-uri sau cu anumiți vizitatori. Dacă vă plac articolele noastre, donaţi sau trimiteți articole pentru a putea menţine acest blog şi pagina de Facebook.


Mulțumiri partenerilor şi corespondenţilor noștri!

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?