450 de români din toate provinciile istorice ale Țării au venit aici de Ziua Națională pentru a înălța steagurile triumfătoare ale Neamului alături de frații lor din Târgu-Secuiesc, Zăbala, Mărtănuș, Brețcu, Zagon, Ojdula, Păpăuți, Miercurea-Ciuc, Voinești Covasna si Sf.Gheorghe. Am fost, suntem și vom fi Oștirea lui Hristos în slujba României. 

 Tîrnoveanu171 Într-o ordine și disciplină exemplară au venit aici românii din Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, condusă de Dan Ciprian Grajdeanu, grupul de la Iași condus de Dan Bors și Corneliu Ciucanu, grupul de la Botoșani în frunte cu Bogdan Cărăuşu, grupuri de români din București, Deva, Dorohoi, Slatina, Craiova, Piatra Neamț, Bacău, Brașov, Buzău, Galați și Asociația Calea Neamului. Noi toți am sărbătorit Ziua Națională la Târgu-Secuiesc în semn de respect și recunoștință față de românii din oraș si din împrejurimi care-și păstrează credința ortodoxă și limba română. Transmitem și de această dată, așa cum am mai făcut-o de atâtea ori că suntem umăr lângă umăr cu frații și surorile noastre din Inima Țării care ne sunt exemplu de rezistență identitară și la bine în zi de Sărbătoare dar și la greu. Acești români nu sunt și nu vor fi niciodată singuri. Acești români au douăzeci de milioane de frați și de surori. Împreună suntem aceeași familie, bucuria și lacrima lor, ale noastre sunt. Suntem pe același drum al Demnității românești.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns