Bursa morţilor: 724 romani pe zi. Vestul s-a scuturat de paraziţi – Răzvan Savaliuc

Parlamentul European / Bruxelles

Citim pe „Lumea Justiţiei”:

O luăm rău de cap, fraţilor, cu Covidul ăsta! A înnebunit toată România, dar ce zic eu România, “tot mapamondul lumii” – vorba Împăratului Iulian al Rromilor.

Nu se mai moare de nimic altceva în ţară, decât de Covid 19. Ţi se prinde un bileţel de degetul mare de la picior pe care scrie “covid” şi gata eşti bifat pe răboj la Grupul de Comunicare Strategică. Fără nicio pompă, sfârşeşti într-un sac mare de plastic. Eşti livrat familiei sigilat, pentru a fi dus la groapa, pe ultimul drum, nespovedit, neprimenit, cu maxim opt “cavaleri de onoare”. Fără pantofi de lac, fără costum de friptură, fără pieptene în buzunar. E prea multă discriminare în ţara asta! Nu se mai moare decât de Covid!

Păi exact aşa zicea deunăzi şi emeritul doctor Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Victor Babeş: “Fac un apel la dumneavoastră: să cereţi oficialităţilor acestei ţări să anunţe zilnic câte decese se produc în România, Covid şi alte diagnostice. În momentul de faţă, sunt 92 de decese din cauza Covidului în România. Cineva de la Suceava a spus ceva: nu mai face nimeni niciun diagnostic, se pune un bileţel şi scrie: ‘Covid’. Aşa ceva s-a întâmplat şi în Italia, şi în China. Toţi cei care au murit au murit de Covid? Deşi poate că au fost şi alte diagnostice. Înainte de a ajunge la această cifră, poate că ar fi salvator şi mai optimist pentru România să se afle că în România decesele în momentul de faţă sunt datorită unor cauze, şi din cauza Covidului, pentru că altfel totul se pune pe seama Covidului şi începe isteria care a început în toate ţările din jurul nostru “.

Poate vreţi să ascultaţi o mărturie vie a unui strălucit student la Drept, Ştefan Paraschiv, de la Universitatea de stat Bucureşti, despre cum sunt declaraţi morţii de Covid: “Facebook – 3 aprilie 2020 – Statistică: Un văr al bunicii locuia la Galaţi. A făcut infarct acum două zile seara spre creierul nopţii şi, dus la spital de fiică

[continuarea pe Lumea Justiţiei, daţi click aici]


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns