Întoarcere la stalinism? Consilierii parlamentari ai senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă intimidați prin acțiuni de poliție politică!

De pe la mijlocul secolului trecut n-au mai fost acțiuni de poliție politică atât de evidente în România precum sunt acum în zilele noastre, în aceste vremuri tulburi pe care apucăm acum să le trăim!

Unul câte unul, oamenii din jurul senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă sunt vânați și intimidați prin acțiuni de poliție politică. Împotriva unora dintre cei care au susținut-o pe senatoare se face acum marcaj om la om, ca în anumite sporturi: fotbal, rugby,etc. Numai că totul este foarte diferit de lumea sportului, e fără niciun fel de reguli.

România s-a transformat din nou ca prin anii ’50 într-un uriaș câmp de vânătoare de “dușmani ai progresului”, sau mai nou, ai “progresismului”. Și tot din anii ’50 nu s-au mai plimbat securiștii prin vecini încercând să facă profilul psihologic al “dușmanului de clasă”.

La fel ca pe vremea când România era guvernată (neoficial) de cizma armatei sovietice, nici acum nu se mai ascund cei care se fac vinovați de acțiuni de poliție politică. O fac la lumina zilei, inventând pretexte similare celor din timpul Marii Epurări (n.r. numele dat campaniilor de represiune din Uniunea Sovietică de la sfârșitul celui de-al patrulea deceniu al secolului XX).

Pentru sovietici, termenul acesta de represiune a fost în mod oficial folosit pentru a indica urmărirea oamenilor recunoscuți drept dușmani ai poporului și contrarevoluționari. Era o tehnică brutală, sadică, de consolidare a puterii bolșevicilor. Ei bine, fix așa-i și acum în România, unde populația României nu mai este apărată de legislația în vigoare și nici măcar de Constituția României, fiind la mila unui aparat de stat abuziv, represiv, aidoma celui din perioada stalinistă.

Fandel MihaiGlasul.info


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

Lasă un răspuns