27 aprilie 2024: Magazin media pentru o presă națională

NATO Flag (Vector)

Vă recomandăm pentru ziua de astăzi la rubrica “Magazin media pentru o presă națională”, următoarele articole de presă:

MAI: Peste 30.000 de pachete de țigarete, în valoare de peste 80.000 de euro, indisponibilizate de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice în ultimele două săptămâni. Combaterea contrabandei cu tutun reprezintă o preocupare constantă a poliţiştilor din cadrul I.P.J. Maramureș care, prin acţiunile şi activitățile desfășurate, dar şi prin acţiunile operative din cadrul dosarelor penale, continuă să contribuie la diminuarea faptelor.

Adevărul: Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a lansat drone asupra a două rafinării de petrol și a unui aerodrom militar din regiunea Krasnodar din Rusia în noaptea de vineri spre sâmbătă, a declarat o sursă din forțele de securitate și apărare pentru Kyiv Independent. Integral pe: Adevărul

Știrile Pro TV: Demonstrație de forță a trupelor NATO, cu ”dedicație” pentru Rusia: Această zonă rămâne sub protecţia Alianţei!

Operaţiunea “Brave Griffin” a NATO viza să amintească Rusiei că această zonă rămâne sub protecţia Alianţei Nord-Atlantice, în contextul în care acest coridor este prezentat în documentele NATO ca una dintre cele mai vulnerabile zone ale Alianţei. Integral pe: Știrile Pro TV


  • Contactați-ne oricând. Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!
  • Apărăm Credința și Patria. Susținem Monarhia, Familia, Cultura, Tradiția și Viața de la concepție la moartea naturală.

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Presă cu frică de Dumnezeu

Lasă un răspuns