16 aprilie 2024: Magazin media pentru o presă națională

Vă recomandăm pentru ziua de astăzi la rubrica “Magazin media pentru o presă națională”, următoarele articole de presă:

Agerpres: Autorităţile iraniene au avertizat în ultimele ore că vor răspunde “în câteva secunde” cu “arme neutilizate până acum” unor posibile represalii ale Israelului după atacul iranian cu drone şi rachete de sâmbătă asupra statului israelian, informează marţi EFE.

MAI: Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Călăraşi au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier, peste 10.000 bunuri, toate purtând însemnele unor branduri de lux şi care prezentau suspiciuni de contrafacere.

În data de 11.04.2024, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Călăraşi, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean moldovean, în vârstă de 41 de ani, conducând un ansamblu rutier încărcat cu diverse bunuri, care circula pe ruta Turcia-Bulgaria-România-Ucraina.

Agerpres: Cancelarul german Olaf Scholz şi-a exprimat marţi intenţia de a discuta despre o “pace justă” în Ucraina cu preşedintele chinez Xi Jinping, în timpul întrevederii lor la Beijing, relatează AFP.

Hotnews: În ultimele două ierni, Ucraina a rezistat unui val de atacuri aeriene rusești care urmăreau să-i distrugă infrastructura energetică pentru cufunda populația în întuneric și pentru a folosi temperaturile negative ca armă de război. Ucraina a rezistat datorită sistemelor de apărare occidentală și a măsurilor de economisire a energiei. Cu toate acestea, Rusia nu a renunțat și în ultimele două săptămâni a reluat atacurile intense, arată o analiză CNN.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns