24 aprilie 2024: Magazin media pentru o presă națională | VIDEO

Foto: magazincritic.ro

Vă recomandăm pentru ziua de astăzi la rubrica “Magazin media pentru o presă națională”, următoarele articole de presă:

Adevărul: Noile vestigii, identificate în ambele județe, Vâlcea și Argeș, traversate de cea mai scumpă secțiune de autostradă din România – Lotul montan Cornetu-Tigveni -, vorbesc despre Cultura Ferigile, despre necropole medievale, dar și despre locurile în care s-au dus lupte marcante în Primul Război Mondial, potrivit specialiștilor care fac cercetări în teren. 

HotNews: O lege recent dezbătută în Parlament și promulgată rapid obligă demnitarii români să participe și să ofere explicațiile necesare în procesele de la Tribunalul arbitral al Băncii Mondiale de la Washington (ICSID), deschise împotriva României. În caz contrar, riscă amenzi uriașe, de până la 2,5 milioane de lei.

Agerpres: Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat marţi că Statele Unite vor “începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână”, după ce Congresul a votat un ajutor mult aşteptat pentru Kiev, notează AFP.

MAI: După discuțiile de săptămâna trecută de la Sofia cu ministrul bulgar Stoyanov și cu comisarul european Johansson, astăzi, la Budapesta, am avut o întâlnire de lucru împreună cu ministrul ungar Sándor Pinter. Ungaria va continua să susțină accederea României în Spațiul Schengen cu frontierele terestre în anul 2024.


  • Contactați-ne oricând. Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!
  • Apărăm Credința și Patria. Susținem Monarhia, Familia, Cultura, Tradiția și Viața de la concepție la moartea naturală.

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Presă cu frică de Dumnezeu

Lasă un răspuns